Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Dé klimklassieker van het voorjaar!

Alle categorieën Voedingsschema schaatsenSportdrankenVoetbal

Zodra de rook is opgetrokken op de Côte de la Redoute van het vuurwerk van de profs, 11 dagen na Luik-Bastenaken-Luik, is het tijd om zelf omhoog te knallen met wielrennen. De Klimclassic wordt jaarlijks & traditiegetrouw verreden op Hemelvaartsdag, welke dit jaar valt op donderdag 5 mei 2016. Twee uitdagende routes zijn weer uitgestippeld door de Belgische voerstreek, over de afstanden van 110 en 160 kilometer. In het parcours is niet alleen de Côte de la Redoute (max 20%) opgenomen, maar wordt je klimkwaliteit ook getest op Côte de Forges en Les Waides. 


De KlimClassic, durf jij het aan?

De professionals zijn hun voorbereidingen inmiddels gestart en begeven zich veelal in de warmere orden om de nodige kilometers te maken. Hoe ziet jou voorbereiding eruit? Wacht niet te lang, schrijf je in en sta op 5 mei 2016 scherp aan de start!

Sfeerimpressie van de KlimClassic 2015

Duursport.nl supplier van de KlimClassic

Duursport.nl is zowel op de woensdag, als op de donderdag te vinden op het start-/finishplein te vinden met een stand. Je kunt hier terecht voor scherpe acties op het gebied van 3ActionAmacx, en Born Sportvoeding. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid je bidon te vullen bij de start en een drankje of recovery drink te halen na de finish. Ook op de posten kom je ons tegen. Onderweg wordt je voorzien van Amacx High Energierepen, Born Energy Bar of Gel en 3Action Sports Drink!

Team Duursport.nl kom je ook op de fiets tegen en kan je herkennen aan ons wielertenue!

Kom langs en er staat een heerlijke drank voor je klaar!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact