Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

De lancering van de nieuwe Wahoo ELEMNT BOLT V2

Alle categorieën WielrennenReceptenZwemmen

Wahoo Fitness, de marktleider op het gebied van connected devices, heeft zojuist de populaire BOLT vernieuwd! Zo bevat de fietscomputer nu onder andere een kleurenscherm, heeft hij meer intern geheugen en bevat hij een slimme navigatie-tool. Net zoals bij alle apparaten van Wahoo heeft ook deze nieuwe BOLT V2 het gebruiksvriendelijke, intuïtieve bedieningsgemak en connectiviteit behouden! De Wahoo ELEMNT-computers zijn niet voor niets de keuze van ‘s werelds beste atleten!

Wahoo BOLT 

De Wahoo BOLT werd voor het eerst in 2017 gelanceerd. Snel werd hij razend populair mede dankzij de aerodynamica. Wahoo was namelijk de eerste die een fietscomputer en houder ontwikkelde die samenwerken om een echt aerodynamische fietscomputer te creëren. De volledig geïntegreerde ELEMNT BOLT biedt een gestroomlijnd platform om de luchtweerstand te verminderen en het ontwerp aan de voorkant stelt jouw prestaties centraal.

Wahoo ELEMNT BOLT

Belangrijke upgrades van de Wahoo BOLT V2

  • Net zoals de Wahoo ELEMNT ROAM bevat de nieuwe Wahoo ELEMNT BOLT V2 ook een levendig 64 kleurenscherm met hoog contrast. Vanwege de selectief gebruikte markeringskleuren op aanpasbare, gemakkelijk te lezen grafieken om jou in één oogopslag belangrijke route en/of prestatiegegevens te laten zien.  
  • De Wahoo BOLT V2 heeft een 2,2” scherm met daarbij een krasbestendig Gorilla glas display. Daarnaast zorgt een omgevingslichtsensor ervoor dat bij elke weersomstandigheid het scherm goed af te lezen is. Hij past namelijk automatisch de achtergrondverlichting aan. 
  • De Wahoo ELEMNT BOLT V2 beschikt over programmeerbare LED-indicatoren die een betere manier bieden om routes te volgen, prestaties te volgen en gefocust te blijven met niets meer dan een oogopslag.
  • Geüpdatet slimme navigatiefuncties. Zo kun je tijdens je route je terug laten navigeren naar de start. Wanneer je fout bent gereden kan hij je automatisch terugleiden om weer op de juiste koers te komen om je ingeladen route te vervolgen. Uiteraard kun je je via de companion app laten navigeren naar een ingevoerd adres. 
  • Zowel de batterijduur is vergroot naar 15 uur en het intern geheugen is uitgebouwd naar 16 GB! 

Voordelen van Wahoo 

Uiteraard heeft deze nieuwe Wahoo ELEMNT BOLT V2 dezelfde functies als zijn voorgangers. De fietscomputer registreert alles wat je nodig hebt, de duur van je rit, hoe lang je precies onderweg bent geweest, hoe lang je pauze hebt gehad, hoeveel kilometer je hebt gereden, welke wattage je hebt getrapt en uiteraard ook jouw hartslag. Net zoals de gehele ELEMNT-serie heeft ook deze BOLT V2 de Bluetooth Smart en ANT+ dual-band technologie waarmee eenvoudig de fietssensoren te koppelen zijn. Tot slot communiceert de BOLT V2 eenvoudig en draadloos met de companion app en andere Wahoo apparaten. Hierdoor kun je probleemloos Strava koppelen en zelfs Strava Live gebruiken op het apparaat waardoor je precies ziet of je op weg bent naar een PR of wellicht een KOM! 

Wahoo online kopen 

Naast de nieuwe Wahoo ELEMNT BOLT V2 kun je ook bij ons terecht voor andere producten van Wahoo. Zo verkopen wij onder andere de accessoires: RPM Speed Sensor, RPM Cadence Sensor, en de hartslagband

Ook bieden wij de volledige indoor equipement aan! Denk hierbij aan de KICKR Power V5.0, KICKR Trainer vloermat, KICKR Headwind Ventilator en de KICKR Climb Trainer

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact