Categorieën

De Tour is er ook nog!

Alle categorieën TriathlonHerstelZwemmen

Ik herinner mij nog een tijd dat de Tour de France het grote wielerevenement was, waarvoor ik thuisbleef. Ook het enige, waarbij een bergetappe mij van begin tot eind aan de buis kluisterde. Tom heeft hieraan een einde gemaakt. Naast juli is mei nu al een periode dat, waar de tijd het toelaat, het mooie Italië verlicht de huiskamer binnenstroomt. Roze werd eens te meer een kleur voor stoere kerels op een fiets.

Geel is de magie een beetje kwijt geraakt. Saaie koersdagen en uiteindelijk wint Froome. Duits bloed? Je zou het bijna verwachten. Maar dan is er Tom, powered by Born Sportvoeding

En nu: geel 

Geel is de magie een beetje kwijt geraakt. Saaie koersdagen en uiteindelijk wint Froome. Duits bloed? Je zou het bijna verwachten. Maar dan is er Tom. Na een sterke en constant vormpeil in de Ronde van Italië, zal hij de woonkamer nu met Frankrijk verlichten, want Tom rijdt nooit voor spek en bonen mee. Niks wieltjes plakken: koers maken. Oranje kleurde roze, kleurt geel. Nog even en het gaat beginnen! Dumoulist (credits voor Frank Heinen voor deze verrijking van de Nederlandse taal). Ik ben het. Jij ook?

®Roy Slangen

Geschreven door Born Superior Sports Care

BORN Sportscare is een van de bekendste merken in het wielerpeloton en op de Nederlandse markt in de breedtesport. Als innovation partner van Team Sunweb en education partner van de KNWU is dat ook niet gek. Dankzij de samenwerking met deze teams en specialisten is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, meest effectieve producten op de markt.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 700 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!