Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

De Tour is er ook nog!

Alle categorieën MerkenTop 5 beste sportvoedingVoedingsschema voetbal

Ik herinner mij nog een tijd dat de Tour de France het grote wielerevenement was, waarvoor ik thuisbleef. Ook het enige, waarbij een bergetappe mij van begin tot eind aan de buis kluisterde. Tom heeft hieraan een einde gemaakt. Naast juli is mei nu al een periode dat, waar de tijd het toelaat, het mooie Italië verlicht de huiskamer binnenstroomt. Roze werd eens te meer een kleur voor stoere kerels op een fiets.

Geel is de magie een beetje kwijt geraakt. Saaie koersdagen en uiteindelijk wint Froome. Duits bloed? Je zou het bijna verwachten. Maar dan is er Tom, powered by Born Sportvoeding

En nu: geel 

Geel is de magie een beetje kwijt geraakt. Saaie koersdagen en uiteindelijk wint Froome. Duits bloed? Je zou het bijna verwachten. Maar dan is er Tom. Na een sterke en constant vormpeil in de Ronde van Italië, zal hij de woonkamer nu met Frankrijk verlichten, want Tom rijdt nooit voor spek en bonen mee. Niks wieltjes plakken: koers maken. Oranje kleurde roze, kleurt geel. Nog even en het gaat beginnen! Dumoulist (credits voor Frank Heinen voor deze verrijking van de Nederlandse taal). Ik ben het. Jij ook?

®Roy Slangen

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact