Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Deze producten helpen jou de winter door

Alle categorieën WielrennenVoetbalTriathlon

De winterperiode is altijd ideaal om te werken aan je conditie en om je voor te bereiden op het nieuwe sportseizoen. Daarnaast is het gewoon heerlijk om op mooie winterse dagen lekker buiten te zijn; op de fiets of al hardlopend. De winterse kou brengt echter ook nadelen met zich mee. De kou zorgt ervoor dat je spieren minder snel warm worden met mogelijk sneller blessures als gevolg. Daarnaast is koude lucht droger zodat je sneller last hebt van schurende plekken en een schraal gezicht. Gelukkig zijn er tal van producten die jou kunnen helpen om de wintermaanden goed door te komen. Een kleine selectie van deze producten vind je hier hieronder.

1. Tactic – Windbody

Niets is zo vervelend als een gure wind op de fiets. Deze windstopper van Tactic beschermd jou tegen deze koude wind. De windstopper is van heel licht materiaal en beschikt over een optimale pasvorm. Door het design hou je je lichaamswarmte vast en laat je de koude wind buiten. Supergaaf is het natuurlijk dat deze windstopper is vormgegeven in het nieuwste Duursport.nl design!

2. Kwakzalver – Vurig Warm 

De naam zegt het al: deze crème van Kwakzalver zorgt ervoor dat je vurig warm aan jouw sportieve activiteit begint. Je dient het product aan te brengen voor de inspanning zodat je lichaam wordt geactiveerd. Kwakzalver Vurig Warm verzacht stramme spieren en bevat ook nog eens kruidnagels, wat voor een licht verdovend effect zorgt. Verder bevat de crème Oosterse specerijen zodat het ook nog eens heel erg lekker ruikt.

3. Morgan Blue – Winter Care Pack 

Het Winter Care Pack van Morgan Blue bevat maar liefst 2 crèmes: een Chamois cream en een Warming cream. De Chamois Cream zorgt ervoor dat je zitvlak goed beschermd blijft tijdens jouw fietsritten. De Warming Cream is een verwarmende crème voor je lichaam en voeten. Deze crème kun je zowel voor als na het sporten gebruiken en zorgt ervoor dat je lichaam lekker opwarmt en de bloedcirculatie wordt bevorderd. Daarnaast heeft de crème een pijnstillende werking. Beide crèmes bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten!

BORN – Awake Shower 

Doordat het ‘s ochtends vaak nog donker is als je wakker wordt is het soms lastig je bed uitkomen en wakker te worden. De Born Awake Shower kan daar verandering in brengen. Deze douchegel bevat ingrediënten als eucalyptus, menthol en rozemarijn. Je zintuigen krijgen dus een enorme boost zodat je wakker en opgewekt onder de douche vandaan stapt. Klaar om aan een nieuwe dag te beginnen.

5. Morgan Blue – Onderhoudskit 

Naast je eigen persoonlijke verzorging is het ook belangrijk dat je gedurende de winter extra lief bent voor je fiets. Zo wordt je fiets in de winter sneller vies door o.a. regen, vuil en pekel. De Morgan Blue onderhoudskit is een compleet pakket met Bike Wash, kettingreiniger, smeerolie, een schoonmaakhandschoen, droogmaakdoek en een emmer. Alles wat je nodig hebt om je fiets weer schoon en gesmeerd te krijgen na een fietstocht door het winterse landschap.

De artikelen welke worden genoemd in dit artikel zijn slechts een kleine greep uit het complete assortiment van Duursport.nl. Op onze website vind je nog veel meer producten die jou kunnen helpen om goed de winter door te komen. Neem eens een kijkje!

Geschreven door Sebastiaan Horn

Sebastiaan is duursporter en avonturier. Achter zijn naam staan al diverse (full distance) triatlons en marathons. Dit jaar staan er diverse trails en ultraruns op het programma en gaat hij solo enkele lange-afstandshikes proberen te volbrengen. Vanuit zijn praktijkervaring vermaakt en informeert hij jullie graag op het gebied van duursport en alles wat daarbij komt kijken.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact