Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

High 5 XTREME Energy Source wordt Energy Drink Caffeine HIT

Alle categorieën Voedingsschema trailrunningVoedingsschema hockeyVoeding

Net zoals dat de gewone Energy Source en Energy Source plus een nieuwe naam hebben gekregen, heeft ook dé XTREME Energy Source een nieuwe naam met daarbij een nieuw uiterlijk! Namelijk de Energy Drink Caffeine HIT! Zoals jullie gewend zijn gebruikt High 5 eerst de oude sleeves voordat de nieuwe worden geïntroduceerd.


XTREME Energy Source | High 5 Sportdrank

Tijdens lange duurtrainingen is hij soms onvermijdelijk: de man met de hamer. High5 ontwikkelde daarom de EnergySource X’treme. Deze sportdrank bevat een hoge dosis cafeïne (140mg/500ml). Ideaal tijdens wedstrijden of richting het einde van een duurtraining.

High5 EnergySource X’treme bevat dezelfde formule als de Energy Drink met extra toevoeging van magnesium en cafeïne (140mg/500ml). Let op: deze sport-drank is niet geschikt om volledige trainingen of wedstrijden mee te volbrengen. Buitensporig gebruik van cafeïne kan leiden tot bijwerkingen als hoofdpijn, duizeligheid en maag- en darmklachten. Mocht je toch gebruik willen maken van de voordelen van cafeïne, neem dan Energy Drink Caffeine. Deze bevat een lagere dosis cafeïne, waardoor de drank geschikt is om gedurende de hele inspanning tot je te nemen.

High 5 XTREME Energy Source wordt Energy Drink Caffeine HIT

Energy Drink Caffeine HIT | High 5 Sportdrank 

Zoals aangeven introduceert High 5 langzaam het nieuwe design en houden zij daarbij ook rekening met het milieu. Dit betekent dat zij eerst de oude labels opmaken alvorens ze de nieuwe pakken. Zo kan het voorkomen dat je het sachet nog in het oude design krijgt, en de pot in het nieuwe design. De inhoud is dan hetzelfde, enkel in een andere uiterlijk. Ook zullen ze dezelfde batch code hebben!

  • Bevat 140mg cafeïne per 500ml
  • Magnesium is goed voor het concentratievermogen en gunstig voor een goede geestelijke balans
  • Geschikt bevonden voor de moeilijkste en zwaarste wedstrijden
  • Zachte smaak en verfrissend
  • Geschikt voor vegetariërs
Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact