Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

High 5 Isogel wordt Energy Gel Aqua

Alle categorieën SportdrankenSportverzorgingWielrennen

Zoals jullie eerder konden lezen is High 5 langzaam het design aan het vervangen van de verpakkingen. En dat is even wennen, want deze keer hebben zij de naam aangepast! De ene smaak is nog leverbaar in de oude naam en de andere in de nieuwe naam. Hoe zit dat nou precies?

Isogel 60 ml | High 5

De High 5 Isogel is een cafeïne vrije gel die je kunt innemen zonder water. De gel bevat 23 gram aan koolhydraten per 60 ml. Omdat de gel bijna een drank is, is hij perfect om in te nemen tijdens moeilijke en zware wedstrijden, omdat je hem écht kunt opdrinken. De gel is verkrijgbaar in verschillende zachte en verfrissende fruitsmaken.

High 5 Isogel wordt Energy Gel Aqua

Energy Gel Aqua 66 gr | High 5

De Energy Gel Aqua is verkrijgbaar in zowel mét als zonder cafeïne. Dit betekend dus dat de Isogel Plus ook onder dezelfde naam komt te vallen. Je kunt dan zelf de keuze maken of je hem met of zonder cafeïne wilt en dat wordt duidelijk bij de smaakselectie weergegeven. De gel heeft nog steeds dezelfde inhoud als bij de Isogel, maar enkel een ander uiterlijk.

  • De vertrouwde Isogel in een nieuw jasje!
  • 23 gram koolhydraten per gel
  • Mét of zonder cafeïne
  • Geschikt bevonden voor de moeilijkste en zwaarste wedstrijden
  • Eerder een drank dan een gel
  • Zachte en verfrissende fruitsmaken
  • Geschikt voor vegetariërs

Zoals eerder aangegeven, is er een overlap. Zo is de ene smaak wel al leverbaar in het nieuwe design en de andere smaak nog in het oude design. High 5 denkt aan het milieu en maakt eerst de folie op die ze hebben liggen. De batch is in dat geval gewoon gelijk aan elkaar.

High 5 Isogel Plus wordt Energy Gel Aqua

Ook voor de vertrouwde Isogel Plus is een nieuwe naam gemaakt. Deze wordt onder dezelfde naam verkocht als de vervanger van de ”gewone” Isogel, namelijk Energy Gel Aqua. In de smaakvarianten wordt dan onderscheid gemaakt tussen smaken zonder cafeïne en smaken met cafeïne.

Smaken:
– Berry
– Berry + Caffeine
– Orange
– Citrus + Caffeine

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact