Loading cart...
Categorieën

Lactose- & Glutenvrije Sportvoeding – Sponser

Alle categorieën Voedingsschema mountainbikeEnergie GelsRecepten

Sponser Sportvoeding behoort tot een van de beste producenten op het gebied van Sportvoeding, met een compleet assortiment van producten die geschikt zijn voor sporters met een lactose intolerantie en/of gluten allergie. Lactoseintolerantie en een glutenallergie zijn steeds vaker voorkomende beperkingen van menig sporter. Bij Sponser Sportvoeding is er voortdurend contact met sporters, specialisten en dit – samen met de nabijheid van de wetenschap – biedt hun ruime ervaring, die consequent wordt meegenomen in de voortdurende ontwikkeling van de producten. Op deze wijze voldoet Sponser Sportvoeding continu aan de hoogste eisen die door de sporters aan de producten stellen gesteld.

Om je een beeld te geven van de mogelijkheden met betrekkening tot Lactoseintolerantie en/of Glutenallergie hebben we in een tabel de verschillende mogelijkheden weergegeven. Zoals je kunt zien is er ondanks de voedingsbeperking tot een hoop mogelijk om je sport door middel van de juiste (sport-)voeding toch naar een hoger level te brengen.

Lactose- & Glutenvrije Sportvoeding – Sponser

Sponser – Lactosevrij / Glutenvrij

 

Lactosevrij
Glutenvrij
Sportdrank
Sportdrank
Isotonic Sport Drink
Competition Sport Drink
Energy Bar
Energy Bar
High Energy Bar
Energy Gel
Energy Gel
Liquid Energy Plus
Liquid Energy Protein/BCAA
Recovery
Recovery
Recovery Drink
Overigen Overigen
Red Power Gums Red Power Gums
Carbo Loader

 

Naast de Sponser Sportvoeding die gluten en/of lactosevrij is hebben wij ook een glutenvrije pagina en een lactosevrije pagina met alle producten samen op 1 pagina. Daarnaast staat op deze pagina uitgelegd wat precies een gluten en/of lactose intolerantie is.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact