Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Energy Gel – Qwin

Alle categorieën VeldrijdenEnergie GelsVoedingsschema schaatsen

QWIN introduceerde in 2017 een nieuwe lijn binnen het assortiment, namelijk de Energy Gels. De combinatie van deze Gels maakt dat geen inspanning onmogelijk wordt, en wie beter dan een ervaren triatleet kan deze proef op de som nemen.

“Mijn naam is Dave Rost. Ik ben mijn sportcarrière begonnen als hardloper en heb in 1990 de overstap gemaakt naar de triathlon. In de loop der jaren heb ik via de korte en midden afstand de overstap gemaakt naar de lange afstand. Met als beste tijd 8.42.48 uur over de klassieke lange afstand (3,8km-180km-42.2km). Naast verschillende podiumplaatsen op Nederlandse kampioenschappen en internationale triathlons over diverse afstanden heb ik 2 maal deelgenomen aan de Ironman op Hawaï.

Basisvoeding als leidraad 

Mijn voorkeur voor extreme lichamelijk inspanning maakt dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Basisvoeding is hierin leidend, maar zonder aanvulling van de juiste sportvoeding red ik het niet. De supplementen van QWIN zijn een geschikte aanvulling en bovendien NZVT-gekeurd. Mijn interesse was meteen gewekt toen zij ook met een gelcategorie op de markt kwamen.

 

Energiegel ervaringen
De IsoPro Gel is geschikt in de beginfase van een zware training of wedstrijd, of eventueel tijdens het lichtere werk. Deze gel (be)valt goed en is isotoon, dus hierbij is extra drinken niet perse nodig maar ik raad het wel aan. Voldoende vochtinname is uiteindelijke nog belangrijker dan voldoende energie inname. Mijn favoriete smaak is Lemon, deze is niet zo zoet en makkelijk naar binnen te krijgen. Voor langere trainingen, of tijdens wedstrijden, kun je na 2-3 IsoPro Gels over op de Pepti Gel. Van de Pepti Gel is Orange-Pineapple mijn favoriet, deze is verrassend fris van smaak wat je zeker kunt gebruiken tijdens de 2de helft van de inspanning.”

Geschreven door QWIN Supplementen

Met het oog op zowel de wensen in de breedtesport, alsmede die van de topsporters is QWIN Supplement in 2015 in de markt gezet. Voor ieder sport en voor elke sporter, welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op de support die je wenst. De diverse supplementen beiden de juiste ondersteuning waar het lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestaties. Optimaal fit blijven om maximaal te presteren!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact