Categorieën

Energy Gel – Qwin

Alle categorieën TriathlonVoedingsadviesRecepten

QWIN introduceerde in 2017 een nieuwe lijn binnen het assortiment, namelijk de Energy Gels. De combinatie van deze Gels maakt dat geen inspanning onmogelijk wordt, en wie beter dan een ervaren triatleet kan deze proef op de som nemen.

“Mijn naam is Dave Rost. Ik ben mijn sportcarrière begonnen als hardloper en heb in 1990 de overstap gemaakt naar de triathlon. In de loop der jaren heb ik via de korte en midden afstand de overstap gemaakt naar de lange afstand. Met als beste tijd 8.42.48 uur over de klassieke lange afstand (3,8km-180km-42.2km). Naast verschillende podiumplaatsen op Nederlandse kampioenschappen en internationale triathlons over diverse afstanden heb ik 2 maal deelgenomen aan de Ironman op Hawaï.

Basisvoeding als leidraad 

Mijn voorkeur voor extreme lichamelijk inspanning maakt dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Basisvoeding is hierin leidend, maar zonder aanvulling van de juiste sportvoeding red ik het niet. De supplementen van QWIN zijn een geschikte aanvulling en bovendien NZVT-gekeurd. Mijn interesse was meteen gewekt toen zij ook met een gelcategorie op de markt kwamen.

Energiegel ervaringen
De IsoPro Gel is geschikt in de beginfase van een zware training of wedstrijd, of eventueel tijdens het lichtere werk. Deze gel (be)valt goed en is isotoon, dus hierbij is extra drinken niet perse nodig maar ik raad het wel aan. Voldoende vochtinname is uiteindelijke nog belangrijker dan voldoende energie inname. Mijn favoriete smaak is Lemon, deze is niet zo zoet en makkelijk naar binnen te krijgen. Voor langere trainingen, of tijdens wedstrijden, kun je na 2-3 IsoPro Gels over op de Pepti Gel. Van de Pepti Gel is Orange-Pineapple mijn favoriet, deze is verrassend fris van smaak wat je zeker kunt gebruiken tijdens de 2de helft van de inspanning.”

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 750 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!