Loading cart...
Categorieën

Maxim Energy Bar – new – ‘non-sticky’

Alle categorieën ReceptenVoedingsschema triathlonSportverzorging

Iedere duursporter die zijn trainingen in warmere omstandigheden heeft afgewerkt, of zijn voorraad energierepen onderweg dicht op het lichaam bewaard, heeft de ervaring dat energie repen kunnen smelten. Niets is zo vervelend als een plakkerige reep amper uit de verpakking te krijgen, of je training moeten vervolgen met een paar plakkerige handen. 

Maxim Sportvoeding heeft met de ontwikkeling van de nieuwe smaakvariant hierbij rekening gehouden. Een unieke Energy Bar is het resultaat!

Maxim Energy Bar - new - 'non-sticky'

Smelt & Plakt niet bij warmte – Blijft zacht bij extreme kou! 

Bij deze reep wordt een nieuwe coatingtechnologie gebruikt, waarbij de reep besprenkeld wordt met haver. Dus een droge coating aan de buitenkant, maar van binnen lekker zacht en ‘smeuïg’. De bar bevat zowel snel als trage koolhydraten en bevat de volgende koolhydraatbronnen:

  • Havervlokken en rijstmeel zijn belangrijke leveranciers van middellange en lange koolhydraten zoals zetmeel, terwijl verschillende soorten noten de complexe koolhydraten en vezels leveren. Alles bij elkaar, dragen ze bij aan een langzame koolhydraten absorptie ratio.
  • Maltodextrine levert middellange koolhydraten die langzaam worden vrijgegeven in de darm, maar vervolgens snel worden opgenomen in het bloed.
  • Glucose en glucosestroop
  • Fructose, ook wel fruitsuiker genoemd

De reep bevat alleen natuurlijke ingrediënten zoals haver, rijstcrisps, noten en amandelen en is voorzien van een lekkere zoute smaak. Een prettige smaakbeleving die de zoetbeleving van sportvoeding tegen gaat. Tevens zorgt het zout voor een ondersteuning in de vochtbalans. 

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact