Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Met Whey Protein sterker het voorjaar in!

Alle categorieën Voedingsschema wielrennenVoedingsschema hockeySupplementen

Op de kou in de herfst of winter is te kleden, maar voor veel duursporters is de lol er toch vanaf met het slechte weer in de wintermaanden. Als in het voorjaar de zon weer gaat schijnen moet je weer opnieuw beginnen als het gaat om kracht en conditie. Het lijkt wel of de conditie en de opgebouwde spieren als sneeuw voor de zon verdwijnen in de wintermaanden. Hoe kom je als duursporter de winterperiode door en behoud jij je spieren? Of sterker nog: hoe kom je er sterker uit?

Eiwitshakes voor duursporters 

Vroeger associeerden duursporters eiwitshakes met bodybuilders. Nu is algemeen bekend dat je geen Arnold Schwarzenegger hoeft te zijn om baat te hebben bij hoogwaardige eiwitten. Zeker duursporters hebben eiwitten nodig om het beste uit zichzelf te halen. Voor duursporters zijn kwalitatieve eiwitshakes een uitstekende aanvulling op de normale voeding. Voor duursporters geldt het advies van 1,5 gram eiwitten per kilogram. Kies voor een hoogwaardige eiwitshake van hoge kwaliteit zoals de QWIN 100% WHEY shake. Met een QWIN 100% WHEY shake krijg jij als duursporter méér dan 20 gram hoogwaardige eiwitten binnen bij het nemen van één shake. In de volgende alinea’s lees je waarom het nemen van kwalitatief hoogwaardige eiwitten in de periode van minder trainen (lees: wintermaanden) zo belangrijk is.

Whey Protein voor onderhoud 

Eiwitshakes zijn belangrijk voor het onderhoud van het lichaam. De eiwitshakes van QWIN 100% WHEY bevatten een optimale mix van wei-eiwit concentraat, wei- eiwit isolaat en wei-eiwit hydrolisaat, wat QWIN 100% WHEY geschikt maakt voor de duursporter. Het advies is om deze eiwitshake ná de training te nemen, of als aanvulling op de dagelijkse voeding om aan het geadviseerde aantal eiwitten per dag te komen.

Herstel met Whey 

Tijdens de training vul je als duursporter koolhydraten en mineralen aan. Door middel van sportdrank, een gel of energiereep is jouw lichaam in staat te presteren tijdens een langdurige training. Echter wil je ook de volgende rit optimaal presteren. Tijdens deze langdurige training vraag je veel van je spieren. Natuurlijk wil je beter worden en herstellen, dus moeten de spieren gevoed worden met eiwitten. De eiwitshake zorgt voor herstel na een heftige training van het spierglycogeen, welke fungeert als brandstof die wordt gebruikt tijdens lichamelijke inspanning.

Eiwitshakes voor behoud spieren 

Eiwitten zijn voor elke sporter van groot belang. Ook voor de duursporter. Bij een tekort aan eiwitten in het lichaam gaat dit ten koste van spieropbouw en kan dit spierafbraak als gevolg hebben. Voor degene die in de wintermaanden minder actief zijn is het advies om op de juiste voeding te blijven letten. Zorg dat je als duursporter je eigen spiermassa in stand houdt.

Kwaliteitsverschil binnen eiwitshakes 

Er zijn honderden verschillende eiwitshakes. Goedkope eiwitshakes hebben vaak een laag eiwitgehalte en onnodige suikers en vetten. WHEY hydrolisaat (toegevoegd aan QWIN) is de meest pure vorm welke een duur productieproces ondergaat en daarom een iets hoger prijskaartje heeft dan andere eiwitshakes in de markt. Als topsporter wil je zeker weten dat er geen ongewenste stoffen in de eiwitshakes zitten. De QWIN 100% WHEY Protein in de smaken Vanillla en Strawberry zijn NZVT-gecertificeerd (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport).  Investeer nu in hoogwaardige kwalitatieve eiwitten van QWIN 100% WHEY en sta alvast 1-0 voor wanneer het zonnetje in het voorjaar weer het schijnen.

Geschreven door QWIN Supplementen

Met het oog op zowel de wensen in de breedtesport, alsmede die van de topsporters is QWIN Supplement in 2015 in de markt gezet. Voor ieder sport en voor elke sporter, welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op de support die je wenst. De diverse supplementen beiden de juiste ondersteuning waar het lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestaties. Optimaal fit blijven om maximaal te presteren!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact