Loading cart...
Categorieën

Ontdek de Passie en Missie achter BYE! Nutrition

Alle categorieën SportverzorgingVoedingsschema schaatsenMountainbiken

Bij BYE! Nutrition begrijpen we als enthousiaste duursporters als geen ander hoe cruciaal de juiste voeding is voor het behalen van optimale prestaties, of je nu een fanatieke wielrenner, hardloper, triatleet of een andere vorm van duursport beoefent. Elke stap, trap of slag die je zet, is afhankelijk van wat je in je lichaam stopt. Dit is de drijvende kracht achter de oprichting van BYE! Nutrition.

Ons begin: een persoonlijk verhaal

Het verhaal begint met een van onze medeoprichters, Bart Harmsen. Tijdens zijn eigen fiets carrière  ervoer Bart de negatieve effecten van sommige sportvoedingsproducten: buikkrampen, ongemakken en andere issues die zijn prestaties in de weg stonden. Toen hij ontdekte dat deze problemen voortkwamen uit chemisch bewerkte sportvoeding, en in het bijzonder de hoge doses chemische smaak en kleurstoffen, wist hij dat er iets moest veranderen. Niet alleen voor hem, maar voor alle sporters die hun beste prestaties willen leveren zonder hun gezondheid te schaden.

BYE! Nutrition - Duursport

Terug naar de essentie: natuurlijke ingrediënten

Bij BYE! Nutrition omarmen we de kracht van natuurlijke ingrediënten. We hebben bewust gekozen voor het vermijden van kunstmatige stoffen en schadelijke toevoegingen. Onze producten zijn ontwikkeld met de overtuiging dat wat goed is voor het lichaam, ook goed is voor de prestaties, of je nu een langeafstandsloper bent die marathontrainingen voltooit of een triatleet die zich voorbereidt op een Ironman.

Voor duursporters, door duursporters

We zijn vertrouwd met de wereld van duursport en begrijpen de unieke behoeften van duursporters, ongeacht hun specialiteit. Daarom zijn onze producten speciaal ontworpen voor jou, of je nu je uithoudingsvermogen opbouwt voor een ultraloop of jezelf voorbereidt op een lange fiets tocht.

Streven naar perfectie

Onze toewijding gaat verder dan alleen de keuze van ingrediënten. We blijven voortdurend investeren in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen gezond zijn, maar ook de benodigde energie en herstel bieden die duursporters nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Tot slot

Voor BYE! Nutrition draait het om meer dan alleen voeding. Het gaat om een gemeenschap, passie en het streven naar het beste uit jezelf halen, elke keer dat je de uitdaging van een duursport aangaat. We zijn trots op wat we hebben bereikt en nodigen je van harte uit om deel te worden van onze reis en zelf het verschil te ervaren.

Geschreven door BYE Sportvoeding

BYE! Is een Nederlands sportvoedingmerk dat sinds 2015 bestaat en vanaf 2016 ook verkrijgbaar is voor de breedtesporter. BYE! Onderscheidt zich van andere sportvoedingsmerken doordat het (top)sportvoeding levert op 100% natuurlijke basis.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact