Loading cart...
Categorieën

Wcup Sportvoeding – Cyclocross

Alle categorieën VoetbalEvenementenVoedingsschema zwemmen

Cyclocross is een hoog intensieve sport, waarbij je en wedstrijd voor de Elite vrouwen tussen de 40 & 50 minuten in beslag neemt. Gedurende deze inspanning zijn er van start af aan weinig tot geen herstelmomenten en rij je continu op de toppen van je kunnen. Direct na iedere wedstrijd drink ik dan ook zo spoedig mogelijk één shakebeker Recovery Drink. Persoonlijk vind ik de Wcup Recovery Drinks de beste smaak bevatten en ook de beste hersteldrank die ik ooit gehad heb. Veel herstel shakes hebben een vanille of chocolade smaak en zijn voor mij best zwaar van smaak. Zeker als ik dan net gecrosst heb dan valt dat zwaar op de maag. Na intensieve inspanning van het crossen is het juist lekker om een frisse hersteldrank te drinken.

Wcup Sportvoeding - Sophie de Boer

Veldrijden & voeding

Sophie de Boer, Nederlandse top cyclocrosser, kiest bewust voor Wcup Sportvoeding. Ze heeft tijdens haar carrière al veel merken mogen gebruiken, maar kiest nu bewust voor Wcup Sportvoeding.

Sophie de Boer: “ik vind het echt top dat het assortiment zo breed is en daarnaast krijg ik vrijwel nooit last van mijn maag van de producten, ook niet bij hele hoge intensiteit. Van veel producten kreeg ik maagzuur, dus ik ben daarom heel voorzichtig met de producten die ik wel gebruik. Doordat het assortiment zo breed is kun je goed variëren met smaken, voordeel hiervan is dat als je dagelijks op de fiets zit en producten gebruikt, dat je niet zo snel op een smaak uitgekeken bent.”

Recovery Drink van Wcup Sportvoeding

De voorkeur van Sophie gaat uit naar de Recovery Drink in de smaak Orange: “Direct na iedere wedstrijd drink ik 1 bidon herstel. Ik vind dit persoonlijk de beste smaak en ook de beste herstel die ik ooit gehad heb. Veel herstel shakes hebben een vanille of chocolade smaak en zijn best zwaar, als ik dan net gecrosst heb dan valt dat zwaar op de maag. Na intensieve inspanning van het crossen is het juist lekker om een zoete / frisse herstel te drinken.”

Wcup kopen?

Duursport.nl werkt nauw samen met de ontwikkelaars en distributeur van Wcup Sportvoeding. Wij bieden het complete assortiment Wcup Sportvoeding aan om jouw te ondersteunen. Onze ervaring is dat diegene die Wcup Sportvoeding hebben getest, automatisch trouwe klant blijven van dit mooie Belgische merk. Ervaar het verschil zelf!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact