Categorieën

The story of the Qwin Energy Gels

Alle categorieën Voedingsschema hockeyEvenementenVoeding

Iedere duursporter heeft het wel eens meegemaakt: het eind van je training of wedstrijd is nog (lang) niet in zicht, maar toch voelen je benen alsof je de finish al een tijdje geleden gepasseerd bent. Leeg, moe en op, waar niet meer tegenaan te eten valt; een hongerklop.

Energy Gels

Om deze hongerklop te voorkomen zijn er legio producten op de sportvoedingsmarkt verschenen, waarbij de categorie energy gels een belangrijke positie heeft ingenomen. De meeste sporters zijn inmiddels bekend met de ‘gangbare’ gels vol koolhydraten, maar wat nou als er een gel zou zijn die zowel energie levert als aan het herstel werkt? Met dit vraagstuk zijn de ontwikkelaars van QWIN aan de slag gegaan, wat tot een mooie productcategorie heeft geleid; QWIN Energy Gels.

Isotone Energy Gel

Allereerst is er de IsoPro Gel. Een, zoals de naam al doet vermoeden, isotone energy gel die je kunt gebruiken zonder extra water te drinken. Deze is op basis van maltodextrine, wat de milde smaak en werking verklaart. Neem bij inspanning tot 90 minuten iedere 20-30 minuten een IsoPro Gel en je bent verzekerd van voldoende energie.

QWIN Energy Gel

Pepti Gel

Eerder noemden we al even de combinatie tussen energie en herstel, precies de oplossing die de 2e QWIN Gel biedt middels de Pepti Gel. Het product heeft zijn naam te danken aan de toegevoegde peptides (gesplitste eiwitten). Daarnaast bevat de Pepti Gel magnesium als toevoegen, die de vermindering van vermoeidheid ondersteund. Schakel na 90 minuten om naar deze Pepti Gel (ook hier weer iedere 20-30 minuten) en je zult finishen als nooit tevoren.

Beide gels bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn in 2 smaken verkrijgbaar.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 750 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!