Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Recovery Bar – Nieuw – Born Sportvoeding

Alle categorieën ReceptenFietsonderhoudVeldrijden

Binnen de switch van 2012 in lay-out en naamgeving van producten van de productlijn werd ook het complete Born Sportvoeding assortiment nader onder de loep genomen. Enkele producten werden verbeterd, andere werden uit het assortiment gehaald en de zoektocht naar mooie aanvullingen werd opgestart. Daarnaast werd er ook gekeken naar sportvoeding voor wielrennen binnen het BORN assortiment. Zo was er reeds lang de vraag naar een mooie toevoeging onder de herstelproducten. Naast de welbekende Protein Recovery Drink gonsde de vraag naar een herstel reep. Een wens die de medewerkers van Born Sportvoeding deelden en waar ze werk van hebben gemaakt.

Recovery Bar - Nieuw - Born Sportvoeding

Born Sportvoeding – Team Argos Shimano

Voor ontwikkeling van nieuwe producten is input vanuit het werkveld van groot belang. De samenwerking met het UCI WorldTourTeam Argos Shimano brengt deze gewenste ervaring en het juiste platvorm om de nieuwe producten te testen.In combinatie met de rijders zijn de specialisten van Born Sportvoeding reeds enige tijd nauw aan het samenwerken. Vanuit de ervaringen en wensen op het professionele niveau is een mooi product ontstaan. Een mooi herstelproduct die op zijn beurt dienst heeft bewezen en daadwerkelijk een toevoeging is in het assortiment. Een topkwaliteit Recovery Bar waaruit de sporter op ieder niveau zijn voordeel kan halen!

Recovery Bar - Nieuw - Born Sportvoeding

Recovery Bar – Nieuw! Born Sportvoeding

De herstel fase is minimaal net zo belangrijk als de training zelf. Veelal onderschat, maar niet door het kwalitatief hoogstaande sportvoeding merk Born. Zodra de goede voornemens voor 2013 zijn geland vervolgt Born de vernieuwing. Naast nieuwe en vernieuwde producten als de Iso Drink en de Block komt ook direct de Recovery Bar. Op basis van een notensmaak heb je met deze bar een ideale bron van voldoende en uitgebalanceerde koolhydraten en eiwitten voor handen. De juiste voedingsstoffen die je spieren direct na de inspanning nodig hebben en je herstel een kickstart geven.De basis voor een optimaal herstel en een belangrijke voorwaarde om vooruit te blijven gaan in je prestatieniveau.

Wij kijken uit naar de nieuwe Recovery Bar en houden jullie op de hoogte van het verloop. Zodra er nieuws is aan het front zijn jullie de eerste die het horen.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact