Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Proost op een sportief 2019!

Alle categorieën MerkenZwemmenVoedingsschema trailrunning

Het nieuwe jaar is alweer 1 week oud. Traditiegetrouw bedenken wij een lijstje met goede voornemens in het nieuwe jaar. Is het jou al gelukt om je aan dit lijstje te houden of heb je wat hulp nodig? 


Gelukkig en sportief 2019

Allereerst de beste wensen, dat 2019 maar een sportief jaar mag worden. Heb jij sportieve doelen gezet voor 2019? Hopelijk kunnen wij jou ondersteunen met het behalen van jouw ene top doel van 2019!

Sportvoeding ondersteunt!

Sportvoeding kan zeker helpen om jouw sportieve voornemens te volbrengen. In de winterperiode herkennen wij allemaal de signalen van een winterdip. Minder energie dan wanneer het zomer is, de dagen zijn ook korter en de zon schijnt minder vaak. Ga erop uit, lekker bewegen! Pak de fiets of ga lekker een rondje hardlopen.

Tegenwoordig bestaat er sportvoeding die echt gezien kan worden als een beloning! Je kijkt dan echt uit tijdens bijvoorbeeld jouw fietsrit of looprondje. Maar uiteraard geldt de regel ”smaken verschillen” dus probeer te ontdekken waarbij jij gelukkig wordt en je jezelf een cadeau kunt gunnen tijdens het (duur)sporten. Op deze manier kun je jezelf pushen om in actie te komen, want wie wil zo’n lekker ‘cadeautje’ tijdens een heerlijke duurloop of fietstocht niet missen?! Wij niet in ieder geval!

Wel moeten wij erbij vermelden dat sportvoeding niet nodig is bij sportactiviteiten korter dan een uur.

De top 5

Dagelijkse voeding

Zorg allereerst ervoor dat jouw dagelijkse voeding op orde is. Als jij gezond en gevarieerd eet merk je vanzelf dat je meer energie krijgt. Dit komt omdat jij alle bouwstoffen binnen krijgt die jouw lichaam vraagt. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij een gratis e-book te downloaden voor sportrecepten! Geniet ervan.

ebook
Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact