Loading cart...
Categorieën

Sportvoeding kopen online

Alle categorieën GravelHardlopenMerken

Sportvoeding is tegenwoordig overal te koop, maar waar koop jij die speciale producten die helpen je energiereserves weer aan te vullen? Haal je het in de supermarkt of bestel je het online bij de specialisten die investeren in kennis en ontwikkelingen van nieuwe producten en die je ook kunnen adviseren over het optimaal gebruik van sportvoeding?

In dit blog lees je over het gemak van online je sportvoeding kopen, het ongekend brede assortiment van Duursport.nl, de aanbiedingen en heel belangrijk; tot wanneer die producten houdbaar zijn? Als jij een mooie aanbieding scoort, wanneer verloopt de houdbaarheidsdatum van het product?

Online sportvoeding bestellen

Het is natuurlijk heel comfortabel om online je sportvoeding bij de specialist te bestellen. Op je gemak kan je diverse producten raadplegen en waar nodig kan je chatten of mailen om aanvullende informatie te krijgen. Naast de werking en samenstelling van de producten, is er vaak ook informatie beschikbaar van sporters die de producten gebruiken. Daardoor krijg je veel en nuttige informatie, waar jij je voordeel mee kan doen. Bij Duursport.nl kan je online gebruik maken van ‘keuzehulp’. Als (duur)sporter kan het namelijk soms lastig zijn het juiste product te vinden voor het doel dat jij voor ogen hebt. Kom je er ondanks de keuzehulp niet uit, dan biedt Duursport.nl persoonlijk advies op maat aan.

Duursport.nl heeft het breedste assortiment sportvoeding van alle webshops. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is bij Duursport te krijgen. Daarnaast werken bij dit bedrijf mensen met passie voor sport en voeding. Ze kunnen je er alles over vertellen en testen de producten ook zelf. Daar zit ook een groot verschil met de supermarkten, die als grootverdieners de producten in de schappen leggen en zo snel en veel mogelijk geld willen verdienen. Dat heeft niets te maken met de liefde voor de sport en de juiste sportvoeding.

Online aanbiedingen sportvoeding

Bij Duursport ben je aan het juiste adres om je sportvoeding en sportsupplementen voor een heel scherpe prijs te bemachtigen. Daarnaast vindt Duursport het belangrijk om extra scherpe aanbiedingen en kortingen te bieden. Op die manier kan je voordelig nieuwe producten testen of jouw favoriete sportvoeding tegen een scherp tarief inslaan. Duursport.nl heeft elke week weer nieuwe aanbiedingen, die via social media en nieuwsbrieven bekend worden gemaakt. Wil je altijd op de hoogte zijn, abonneer je dan op de nieuwsbrieven en scoor die korting.

Ten minste houdbaar tot….

Vraag jij je wel eens af hoe lang een product nog houdbaar is, zeker als je die in de aanbieding weet te scoren? Duursport hanteert tenminste een houdbaarheidsdatum van drie maanden. Meestal zetten ze producten al eerder in de spotlight met een ten minste houdbaarheidsdatum van vier tot vijf maanden. Dit betekent dat als je nu profiteert van een aanbieding, dat het meestal nog wel vier tot vijf maanden duurt, voordat het product verloopt. Dat duurt nog wel eventjes dus. En wat nog mooier is, Duursport vermeld ook bij de aanbieding de THT als deze dus snel afloopt zodat jij hier rekening mee kan houden!

Amacx sportvoeding

Ik maak zelf regelmatig gebruik van de producten van Duursport.nl en dan met name die van Amacx Sports Nutrition. Een product dat gemaakt is door liefhebbers, die met passie en trots over hun producten adviseren. Het zijn lekkere producten, de tijd van vieze gelletjes is echt voorbij, en ze geven je de energie die je nodig hebt. Ik bestel ze online, vaak in de aanbieding, omdat de houdbaarheidsdatum dan minimaal drie maanden is, maar meestal zelfs langer dan 6 maanden!

Geschreven door Martin Groen

Ik ben wielrenner uit Den Haag en fiets regelmatig toertochten als de Amstel Gold Race, de Klim Classic en de Red Bull Kop over Kop Race. Ik ben lid van De Klimmende Règâhs. Een fietsclub die zich elk jaar inzet voor het goede doel. De afgelopen jaren deed ik mee aan Alpe d'huZes en Giro di KiKa. Mijn belevenissen en die van de Règâhs vind je op onze facebookpagina.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact