Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Suiker – Sportdrank

Alle categorieën Voedingsschema wielrennenSupplementenMerken

Maxim Sportvoeding is al jaren een van de meest toonaangevende merken op het gebied van sportvoeding. De Energy producten van Maxim hebben een ideale koolhydraatratio en bevatten minder suiker dan reguliere sportvoeding. De dosering is afgestemd op behoefte en maximale opname door het lichaam; vooraf, tijdens en na het sporten.


Maxim Sports Drink

Maxim Sports Drink is hypotoon en bevat minder suiker en meer mineralen en electrolyten dan de reguliere isotone sportdranken. Het is het vriendelijk voor de maag en wordt makkelijk en snel door het lichaam opgenomen. De ideale koolhydraatratio 2:1 (maltodextrine:fructose) zorgt ervoor dat Maxim Sport Drink voorziet in de maximale energiebehoefte, zowel voor de korte als de lange duur. Maxim Sports Drink bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is glutenvrij.

Tijdens het sporten verlies je, behalve vocht, ook koolhydraten en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van je lichaamsgewicht kan invloed hebben op je prestatie. Om dit tegen te gaan kun je een hypotone energie drank drinken tijdens het sporten. Maxim Sports Drink bevat alle ingrediënten die je lichaam nodig heeft om je vochtbalans, koolhydraatvoorraad en electrolyten (= zouten & mineralen) op peil te houden. Het voordeel van een hypotone drank is dat het minder zoet is en meer electrolyten bevat dan een isotone drank.

Wanneer te gebruiken

Zeer geschikt als sportdrank tijdens de oplaad en prestatiefase. Wij adviseren 500 ml sportdrank (= 2 schepjes/500 ml water) vóór het sporten en minimaal 750ml (= 3 schepjes/750ml water) tijdens het sporten. Ook geschikt als dorstlesser na het sporten. Je kunt dan 2 schepjes gebruiken op 750 ml.

Voeding, sport en succes!

Maxim Carbo Loader

Maxim Carbo Loader is een makkelijk oplosbaar poeder dat hoofdzakelijk bestaat uit koolhydraten (95% koolhydraten, waarvan 6,7% suikers). Het is vooral geschikt om de koolhydraatvoorraden in de spieren te optimaliseren voor de inspanning. Met Carbo Loader is het gemakkelijk om de hoeveelheid koolhydraten in de voeding te verhogen, zonder heel veel te moeten eten. Carbo Loader gebruik je 1 dag voorafgaand aan je wedstrijddag. Op de wedstrijddag gebruik je het 2-3 uur voor aanvang van je inspanning. Vanwege zijn neutrale smaak kun je het zowel aan koude als aan warme dranken toevoegen.

Gebruik:
Carbo loader kan worden toegevoegd aan dranken zonder koolzuur zoals melk, vruchtensap, koffie en thee. Ook is het mogelijk om deze energymix toe te voegen aan pap, yoghurt of pastasaus. Gebruik 1 schepje per 250 ml en/of 1 schepje per maaltijd. Eén portie levert evenveel koolhydraten als 5 sneetjes brood, 440 gram gekookte pasta of 3 grote aardappels.

Geschreven door Maxim Sportvoeding

Maxim Sportvoeding is al jaren een vaste waarde in het aanbod van sportvoeding. Ze hebben een zeer breed aanbod van unieke producten, ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken en de aangepast op de laatste ontwikkelingen. En nog steeds is Maxim bezig haar aanbod te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de individuele (top)sporter. Dit leidt vaak tot verrassende producten waarmee jij als sporter je voordeel kunt doen!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact