Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Virtuoos ondersteunt jouw sportprestaties!

Alle categorieën Voedingsschema trailrunningVoedingsschema hockeyVoedingsschema mountainbike

Virtuoos is een innovatief Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van high-end voedingssupplementen voor sporters en personen met een gezonde en actieve levensstijl. Achter het merk Virtuoos staat een volledig multidisciplinair academisch team bestaande uit farmaceuten, biochemici en bedrijfskundigen. In samenwerking met het kernteam voeding van NOC*NSF zijn er supplementen ontwikkeld voor het Olympisch team van Londen. Vanuit daar heeft Virtuoos verder ontwikkeld en zijn zo uitgekomen op de grootste dopingvrije sportsupplementenlijn ter wereld.

Creatine Complex van Virtuoos

Creatine Gold van Virtuoos is een hoogwaardig sportsupplement dat speciaal is ontwikkeld om sportprestaties te ondersteunen. Bij een dagelijkse inname van minimaal 3 gram creatine per dag kan het de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog intensieve oefeningen verhogen/ondersteunen. Eén capsule Creatine Gold bevat 6 gram creatine. Tevens stimuleert creatine de spiergroei en ondersteunt het de spierkracht bij explosieve krachtsinspanningen. Aan dit Virtuoos product is tevens dextrose toegevoegd.

Zoals wij gewend zijn van Virtuoos is Creatine Complex Gold 100% dopingvrij (lees: NZVT gekeurd).

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dage­lijkse inname van 3 gram creatine in combinatie met een weerstandstraining die een toename van de werkbelasting na verloop van tijd mogelijk maakt en die ten minste drie keer per week gedurende enkele weken moet worden gedaan aan een in­tensiteit van tenminste 65 %-75 % van 1RM (*). (*) 1RM (1 repetitie maximaal) is het maximale gewicht of de maximale kracht die een individu in één enkele beweging kan uitoefenen.

Creatine kan worden ingezet bij:
• Korte maximale inspanningen die tussen de 2 en 30 seconden duren en herhaaldelijk uitgevoerd moeten worden met hiertussen een hersteltijd van 30 seconden tot 3 minuten.
• Sporten met een explosief en intensief karakter die herhaaldelijk uit moeten worden gevoerd (krachttraining, teamsporten, racket sporten).
• Duurinspanningen (hardlopen, fietsen, zwemmen), mits er herhaaldelijke explosieve inspanningen in plaatsvinden (interval en sprints)

Wielrennen

Interessant artikel van Topsport Topics: Creatine voor duursporter 
Creatine biedt mogelijk ook voordelen voor duursporters. Nieuw onderzoek laat zien dat dit supplement, dat vooral door krachtsporters wordt gebruikt, bij duursporters voor een sterkere eindsprint kan zorgen. Voorzichtigheid is wel op zijn plaats, aangezien het om één van de eerste studies op dit gebied gaat.

Lees hier het volledige artikel op Topsport Topics – www.allesoversport.nl/artikel/creatine-voor-duursporters

Probioticum Gold van Virtuoos

Probioticum Gold is samengesteld op basis van drie branded ingredients.

  1. Lactospore is een bereiding op basis van melkzuurbacteriën (probioticum).
  2. Actilight is een oligosaccharidencomplex.
  3. 3 Fibregum is een prebiotische voedingsvezel.

NZVT-gecertificeerd
Net als elk ander Virtuoos product is Probioticum Gold geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo op de verpakking. Probioticum Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Echter is dit keurmerk ook voor breedtesporter (recreant) van belang omdat het alles zegt over de zuiverheid en de betrouwbaarheid van het product.

Bijzonderheden:
– Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning 
– Dit product is samen met de Nederlandse topsport ontwikkeld
– Verpakt in een hygiënische doordrukstrip

Geschreven door Virtuoos Sportsupplementen

Het Nederlandse Virtuoos is een hoogwaardig merk sportsupplementen. Het Nederlandse bedrijf is opgericht in 2010 met als doel om samen met de sportwereld effectieve en veilige voedingssupplementen te ontwikkelen en deze af te stemmen op specifieke sporters en - sportdisciplines. Inmiddels gebruiken vele nationale en internationale topatleten, profvoetballers, schaatsers, wielrenners en andere sporters de dopingvrije voedingssupplementen van Virtuoos en is het innovatieve bedrijf een sterk groeiend merk in de Internationale sportwereld.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact