Categorieën

Zweten, drinken, drinken en nog meer zweten!

Alle categorieën TriathlonHerstelVoedingsschema zwemmen

Vandaag gaan de heren in Frankrijk een zware dag tegemoet. Het is heet! Zweten, drinken, drinken en nog meer zweten. Naast de liters vocht die de renners tot zich moeten nemen in de vorm van een sportdrank, kan Team Sunweb (ook Tom) rekenen op een extraatje van Born: Watts & Minerals. Op deze warme dagen zal er nog meer gezweet worden waardoor, naast vocht, ook essentiële mineralen het lichaam verlaten. Beide zijn belangrijk om voldoende aan te vullen tijdens je intensieve sportprestaties. Daarnaast bevat Watts & Minerals het vruchtenextract Watts’Up. En dat allemaal in één bruistablet die, in geval van Team Sunweb, wordt toegevoegd aan de Born Iso Pro+. “Dus daar komen die wattages vandaan?”

Born

Born Watts & Minerals: hoe het werkt 

Born Watts & Minerals is een bruistablet met magnesium, natrium, kalium, chloride en calcium en voeg je eenvoudig toe aan water of aan jouw sportdrank als ‘upgrade’. Hiermee ondersteunt deze het energieniveau, de energiestofwisseling en draagt deze bij tot een goede elektrolytenbalans (magnesium). Daarnaast is calcium goed voor de werking van de spieren en ondersteunt de hartspier.

Zweten, drinken, drinken en nog meer zweten!

Watts & Minerals bevat geen calorieën en is dus ook te gebruiken bij low-carb trainingen. Naast de genoemde mineralen is Watts’Up® toegevoegd.

®Roy Slangen

Geschreven door Born Superior Sports Care

BORN Sportscare is een van de bekendste merken in het wielerpeloton en op de Nederlandse markt in de breedtesport. Als innovation partner van Team Sunweb en education partner van de KNWU is dat ook niet gek. Dankzij de samenwerking met deze teams en specialisten is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, meest effectieve producten op de markt.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 700 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!