Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Zweten, drinken, drinken en nog meer zweten!

Alle categorieën MerkenVeldrijdenHerstel

Vandaag gaan de heren in Frankrijk een zware dag tegemoet. Het is heet! Zweten, drinken, drinken en nog meer zweten. Naast de liters vocht die de renners tot zich moeten nemen in de vorm van een sportdrank, kan Team Sunweb (ook Tom) rekenen op een extraatje van Born: Watts & Minerals. Op deze warme dagen zal er nog meer gezweet worden waardoor, naast vocht, ook essentiële mineralen het lichaam verlaten. Beide zijn belangrijk om voldoende aan te vullen tijdens je intensieve sportprestaties. Daarnaast bevat Watts & Minerals het vruchtenextract Watts’Up. En dat allemaal in één bruistablet die, in geval van Team Sunweb, wordt toegevoegd aan de Born Iso Pro+. “Dus daar komen die wattages vandaan?”

Zweten, drinken, drinken en nog meer zweten!

Born Watts & Minerals: hoe het werkt 

Born Watts & Minerals is een bruistablet met magnesium, natrium, kalium, chloride en calcium en voeg je eenvoudig toe aan water of aan jouw sportdrank als ‘upgrade’. Hiermee ondersteunt deze het energieniveau, de energiestofwisseling en draagt deze bij tot een goede elektrolytenbalans (magnesium). Daarnaast is calcium goed voor de werking van de spieren en ondersteunt de hartspier.

Zweten, drinken, drinken en nog meer zweten!

Watts & Minerals bevat geen calorieën en is dus ook te gebruiken bij low-carb trainingen. Naast de genoemde mineralen is Watts’Up® toegevoegd.

®Roy Slangen

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact