{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Tot in het kleinste detail geoptimaliseerd! De High5 sportvoedingsproducten zorgen voor een perfecte hydratatie (vochtbalans & antikramp), leveren snel en langdurig energie tijdens de inspanningen (training & wedstrijd) en verzorgen je lichaam met een perfecte recovery na de inspanning. Zowel voor de topsporter als voor de actieve recreant. Meer info...High5, op een gezonde manier grenzen verleggen! I High5 bindt topsporters I Vooruitzichten met High5

High5, op een gezonde manier grenzen verleggen!

Alle High 5 producten zijn met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

High5 bindt topsporters

De doordachte keuze van High5 om absolute topsporters te binden aan het merk is gebaseerd op de uitdaging om steeds koploper te willen zijn op de sportvoedingsmarkt. Het merk is continu in ontwikkling wat resulteert in wetenschappelijk onderbouwde, kwalitatief hoogstaande en lekkere producten.

Vooruitzichten met High5

High 5 blijft voortdurend zijn producten optimaliseren. Het wetenschappelijk onderzoek staat nooit stil, waardoor er altijd kleine nieuwsfeiten doorvloeien in de productie. High 5 is een voorloper binnen de topmerken en wil deze positie met alle macht behouden.