Duchenne Heroes

Duchenne Heroes

Duursport.nl partner van Duchenne Heroes!

Super dat jij je inzet voor Duchenne Parent Project!

Van 9 t/m 15 september fietst jij Duchenne Heroes. Duchenne Heroes blijft hetzelfde, maar met compleet nieuwe routes! In zeven dagen van België naar Noord-Brabant (NL) over een prachtige route van 700 of 500 kilometer. Fiets mee en word een van de helden. Ontmoet de kinderen waar we het voor doen. Mede dankzij de sponsoring van Duchenne Heroes is er hoop op een medicijn tegen Duchenne. Samen trappen we Duchenne de wereld uit!

Vanaf 2012 is Duursport.nl partner in sportvoeding van Duchenne Heroes. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, de laagste prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de deelnemers aan Duchenne Heroes!

Door deel te nemen aan een van deze twee tochten wil jij het verschil maken in de levens van duizenden zieke kinderen. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan deze sportieve inzet. Via je deelname aan Duchenne Heroes 2018 kan je jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze DH-registratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor je voordeel kan oplopen tot 30%.

Naast Amacx Sportvoeding zullen actiematig diverse ander merken en/of producten scherp in week of maandacties voorbij komen!

Duchenne Heroes


Wil jij als deelnemer aan Duchenne Heroes genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens en de link naar je profielpagina. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van Duchenne Heroes. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.

Wil je meer informatie over dit schitterende evenement? Klik dan hier