0

Duursport.nl Mountainbike Clinic

Duursport.nl Mountainbike Clinic!

Wil jij je het volle potentieel uit je mountainbike halen en wil je geen rondje achter de instructeur aanrijden, maar echt wat leren? Duursport verzorgt, in samenwerking met ICycle, MTB-clinics die daadwerkelijk jouw grenzen op de mountainbike verleggen. De instructeurs die de clinics begeleiden hebben hun sporen reeds verdient in de (wedstrijd)sport en de techniek van het mountainbiken. Zij zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke dag op je MTB hebt.

Succes en plezier gegarandeerd, dat beloven we!Beginner of gevorderd?

Als individu heb je natuurlijk specifieke wensen voor de Mountainbike Clinic. Als beginner in een gevorderden groep of andersom zal er voor zorgen dat je met een ontevreden gevoel naar huis gaat. In tegenstelling tot de meeste clinics die worden aangeboden bieden de trainers van ICycle uitsluitend maatwerk aan, door in twee verschillende groepen op pad te gaan. Zo wordt er bijvoorbeeld bij een gevorderden clinic ingegaan op hele specifieke skills voor een wedstrijd of extreme rit. Voor een beginner zal de inhoud bepaald worden door alles over stuur-, rem- en schakeltechniek, klimmen en dalen, een juiste balans op de fiets en snelle technische passages.

Mountainbike Clinic – 22 maart 2014 & 17 mei 2014

  • Start- & finishlocatie
    Restaurant Buitenlust
    Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
    3958CA Amerongen
  • Tijd: Clinic vindt plaats tussen 10.00 en 12.00
  • Benodigdheden: Eigen fiets, helm (verplicht!), kleding/schoenen

Mountainbike Clinic onder leiding van ICycle

De naam, ICycle, betekent letterlijk vertaald ‘ik fiets’. Fietsen is dan ook hun grote passie en die passie delen ze graag met jou! Met het aanbieden van de clinics, olv ervaren instructeurs uit de (wedstrijd)sport en de techniek van het mountainbiken volledig beheersen, mikken zij op de complete fietsbeleving. Zo kan van jong tot oud en ieder op zijn eigen niveau de ‘Kick’ van het fietsen ervaren. De instructeurs zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke en leerzame dag op je mountainbike hebt.

Exclusieve introductieactie – Gratis Amacx Energy Deal!

Ter introductie ontvang je nu tijdelijk een Gratis Amacx Energy Deal bij je inschrijving. Dit Amacx totaalpakket voorziet de mountainbiker compleet in zijn vocht en energiebehoefte en bevat de lekkerste repen, de beste gels en een heerlijke Isotonic Sportdrink, incl 500 of 750 ml bidon!

Wil jij mee doen aan deze unieke clinic? Schrijf je dan nu in voor de Mountainbike Clinic van Duursport.nl!