{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Sponser Sport Food staat voor functionele en gegarandeerd dopingvrije sportvoeding van Zwitserse topkwaliteit. De Sponser producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Sponser dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Best verkochte Sponser producten I Sponser Evenementen | Sponser visie

Sponser Sport Food staat voor functionele en gegarandeerd dopingvrije sportvoeding van Zwitserse topkwaliteit. De Sponser producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Sponser sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier wil sporten en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Sporters hebben voor hun prestaties behoefte aan brandstof. Die energie wordt geleverd door koolhydraten. Als we die behoefte aan extra energie via de normale voeding zouden willen dekken, dan zouden we (al naargelang de sporttak) enorme hoeveelheden deegwaren evenals kort-, middel- en langgeketende suikersoorten tot ons moeten nemen.

Sponser Sport Food beschikt over een groot assortiment van producten voor doeltreffende energietoevoer, vochtaanvulling en regeneratie, tijdens en na sportieve prestaties.

Naast goed verdraagbare sportdranken, efficiënte tussendoortjes in de vorm van energierepen en vloeibare energiegels, treft u hier ook speciale producten aan voor optimaal herstel, regeneratie, voor de vitaminen- en mineralenbehoefte, alsmede voor effectieve opname van koolhydraten en natrium.

Sponser Image

Best verkochte Sponser producten

Sponser Sport Food behoort tot een van de beste producenten op het gebied van Sportvoeding, met een compleet assortiment aan producten met gevarieerde bestanddelen voor verschillende doeleinden. De 5 meest verkochte Sponser producten van dit moment zijn:

1. Competition Sport Drink
2. Liquid Energy Protein/BCAA
3. Long Energy Drink
4. Energy Plus Bar
5. Recovery Shake

Sponser Evenementen

Om in contact te komen met de doelgroep steekt Sponser Holland veel tijd en aandacht in specifieke fiets- en loopevenementen. Zo werden de afgelopen jaren oa de volgende evenementen ondersteund: Gertjan Theunissen Classic, Vennenloop Oisterwijk, Galgenloop Berkel-Enschot, NK Run Bike Run, Gulbergen 24 uurs MTB race, Kustmarathon Zeeland en last but not least de Bart Brentjens Challenge!

Sponser visie

De juiste voeding is, naast training en talent, een belangrijke factor die van invloed is op het leveren van een goede sportprestatie. Om goed te kunnen presteren, dient de voeding met zorg gekozen te zijn. Hierbij moet rekening worden gehouden met de eisen van de specifieke training en het prestatievermogen van de individuele atleet. Voedingssupplementen kunnen een aanvulling vormen op de dagelijkse gezonde voeding.


Sneller, Langer, Beter!

Sponser