ZipVit Sport

ZipVit Sport heeft een passie voor Duursport. Het bedrijf richt zicht op de productie van hoogwaardige en topkwaliteit sportvoeding en supplementen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over ZipVit Sport dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
1 - 0 van 0Producten per pagina:
ZipVit Sport heeft een passie voor Duursport. Het bedrijf richt zicht op de productie van hoogwaardige en topkwaliteit sportvoeding en supplementen. Op deze wijze streven ze ernaar de serieuze duursporters te helpen in het bereiken van hun hoogste sportieve prestaties en optimale lichamelijke gezondheid.

Bij ZipVit Sport zijn ze toegewijd aan de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en gebruiken ze alleen de beste ingrediënten voor hun producten. Ingrediënten die hun diensten hebben bewezen in de onderzoeken. Op deze wijze, met onder andere hun veeleisende kwaliteitscontrole kunnen ze hun doelen nastreven. Producten bieden de voordelen die nodig zijn om goede resultaten te bereiken. De productiefaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland zijn GMP gecertificeerd en hebben ISO 9001:2000 accreditatie

ZipVit Sport assortiment banner

(ZV1 Energy Drink Elite, ZV7 Energy Gel, ZV8 Energy Bar, ZV9 Protein Recovery Bar, ZV10 Energy Chews)

ZipVit Sport Atleten


Met trots begeleiden ze enkele topsporters en ploegen, zoals onder andere protour wielerteams BMC Racing Team(met wereldkampioen 2012 Philippe Gilbert) en AG2R, triatleet Tim Don en Brits top-marathonloper Andrew Lemoncello. Met het ondersteunen van deze topsporters genereren ze veel ervaring en kennis om de ontwikkeling te ondersteunen en de producten te verbeteren.

ZipVit Sport Atleten banner


Het resultaat van hun oog en aandacht voor details is een compleet assortiment lekkere en licht verteerbaar producten die zijn geformuleerd om uw gezondheid te behouden en maximale uit de inspanningen en prestaties te halen.

Passie voor Duursport!

Powerbar