Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

BORN, Innovatie i.s.m. Team Giant-Alpecin

Alle categorieën Energie RepenEnergie GelsVoedingsadvies

Born Sportvoeding is innovation partner van Team Giant-Alpecin. Samen met de experts en de renners van het team zijn enkele bijzondere sportvoedingen ontwikkeld. Dit jaar introduceert Born o.a. de Iso Pro+, een dorstlesser met koolhydraten en toevoeging van Peptopro®. Naast een kwaliteitsformule, kenmerkt het product zich door een bijzonder lekkere, frisse smaak. Belangrijk voor professionals die tijdens het wielrennen heel veel drinken, maar ook voor weekend warriors zal een frisse smaak tot meer drinkgenot leiden. 100% Safe, 100% Nederlands.

BORN ISO PRO+

Gedurende de (lange) fysieke inspanning teer je in op je energiereserves en komt de vochtbalans onder druk te staan. De nieuwe Born Iso Pro Plus zorgt voor de aanvulling van koolhydraten en natrium. Daarnaast bevat Iso Pro+ ook Peptopro®. Al met al is de Born Iso Pro Plus een echte endurance drink.

 • 2:1 verhouding van glucose/fructose
 • Frisse mandarijn / mango smaak
 • Ontwikkeld in samenwerking met Team Giant-Alpecin
 • Lactose vrij
BORN, Innovatie i.s.m. Team Giant-Alpecin

BORN RECOVERY+

In samenwerking met Team Giant-Alpecin is deze nieuwe Recovery Drink ontwikkeld. Recovery+ bevat als belangrijk bestandsdeel een hogere dosering Peptopro®. PeptoPro® is een mengsel van wetenschappelijk ontwikkelde peptiden (voorbewerkte kleine stukjes eiwit). Daarnaast bevat de Recovery Plus specifieke aminozuren.

 • Snel klaar voor een volgende training
 • Geschikt om te gebruiken na afloop van alle sportactiviteiten
 • Frisse citrus smaak
 • Laag in lactose

XTRA BAR – CRANBERRY-COCOS

Ungecoate energierepen zijn de belangrijkste toevoeging binnen het aanbod energie repen. Born heeft deze, naast de Caramel, nu ook beschikbaar in een heerlijk Cranberry-Cocos smaak. Deze Deze Xtra Bar (extra bar) heeft de ideale 2:1 glucose/fructose-verhouding, Ontwikkeld, getest en goed bevonden in samenwerking met de rijders en specialisten van het Team Giant-Alpecin.

 • Makkelijk te kauwen
 • 2: 1 verhouding van glucose/fructose
 • Smelt niet!

FLAPJACK BAR – VANILLA

De Flapjack begint als koolhydraat reep langzaam zijn intrede te doen in de duursporten. Binnen de triathlon is deze reeds lang gebruikt en waait nu ook over naar de andere duursporten, waar koolhydraatvoeding essentieel is. Deze Flapjack Bar is een energiereep gebaseerd op havermout, met een heerlijke vanillesmaak. Ontwikkeld, getest en goed bevonden in samenwerking met het Team Giant-Alpecin en is de “best gewaardeerde energiereep”.

 • Makkelijk te kauwen
 • Oatmeal Energy Bar
 • Smelt niet
Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact