Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Win2, de nieuwe hype in sportvoeding?

Alle categorieën TriathlonSportdrankenVoedingsschema zwemmen

Dit jaar zal sportend Vlaanderen en Nederland kunnen kennismaken met het nieuwe Belgische merk Win2 Sportvoeding. Het belooft alvast een release om naar uit te kijken want Win2 wil met haar beperkt assortiment Energy Bars (dé amandelspijsreep!)/ Energy Gels/ Isotonic en Recovery, aan alle behoeften van de duursporters voldoen.


Amandelspijs Reep

Inmiddels is de zachte amandelspijs reep niet meer uit het assortiment weg te denken. Vele hardloper, triatleten, schaatsers, mountainbiker en wielrenners hebben inmiddels kennis gemaakt met dit topproduct. Onder elke omstandigheid, vrieskou of warmte, blijft deze reep optimaal en lekker in gebruik, hij bevriest en smelt niet en behoud zijn zachte bite voor gebruiksgemak. Win2 beschikt over de meest doorontwikkelde Energy Bar van amandelspijs. De toevoeging van Chia-zaad maakt de samenstelling uniek. Chia-zaad bevat vezels, omega-3, mineralen en proteïnen die een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de sporter.

2 Februari 2016, de officiele lancering!

De officiële lanceringsdatum van Win2 is vastgezet op 2 februari 2016. Echter heeft Duursport.nl reeds de primeur te pakken en Win2 Sportvoeding per direct beschikbaar. Pak dus nu je voordeel en ervaar het verschil. De Energy Bar & Energy Gel zijn toegevoegd aan de lijn van cadeautjes die je gratis mag uitzoeken bij een bestelling vanaf € 0.50. Test het nu zelf!

Win2, de nieuwe hype in sportvoeding?

Simple & Pure

Keep it simple and pure” luidt de boodschap die de maker van Win2 voor sportend Vlaanderen en Nederland heeft. Win2 is het resultaat van een ver doorgedreven samenwerking tussen zowel professionele atleten en de oprichters met hun jarenlange staat van dienst in de sportvoedingsbusiness.

Door een weloverwogen keuze van hoogwaardige ingrediënten zoals onder andere amandelnoten, Chia zaden, maltodextrine, L-glutamine en L-Leucine zorgt dat de producten van Win2 zich onderscheiden van het overige sportvoedingsaanbod. In combinatie met productinnovaties staat Win2 sportvoeding garant voor veilig en makkelijk te verteren producten, die door hun nutritionele waarden het comfort tijdens het sporten positief zullen beïnvloeden.

VeloFollies 2016

Voor zij die niet kunnen wachten en de hele productlijn live willen bewonderen. Win2 is reeds te ontdekken is tijdens Velofolies te Kortrijk op 15-16 en 17 januari. (stand 434)

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact