Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Isostar – 3 nieuwe producten!

Alle categorieën Top 5 beste sportvoedingVoetbalVoedingsschema hardlopen

Allereerst dank voor alle leuk aanmeldingen en inzendingen via Duursport.nl, Facebook- & de Instagrampagina. Wij waarderen het enorm dat vele een klankbord willen zijn en met ons nieuwe producten uit het brede aanbod willen testen. Jullie mening is ons veel waard en wellicht nog vele malen waardevoller voor je medesporters. Uit alle aanmelding hebben wij 3 winnaars van een Isostar Testproduct getroken.

De 3 winnaars zijn:

  • Maarten van Doleweerd (Facebook) – Hydrate & Perform
  • Andy Voorter (Facebook) – 2x High Energy Bar
  • Rene Vrosch (Instagram) – Reload Protein Dink

Zie jij je naam terug? Gefeliciteerd! Stuur een privébericht via Facebook, of naar [email protected], met je contactgegevens met als onderwerp ‘Isostar Tester’. Wij zorgen dat je z.s.m. het pakket in ontvangst mag nemen.

Wij ontvangen graag jullie bevinden via mail of als review bij het betreffende product zodat je medesporters een weloverwoge keuze kunnen maken in hun zoektocht naar de best ondersteunende sportvoeding.

Team Duursport.nl

Testers gezocht!

Sinds Isostar is opgericht in 1977 heeft de bekendheid een vogelvlucht genomen. Uit recent onderzoek is gebleken dat 74% van de Nederlandse sporters bekend is met de producten van Isostar. En ze staan niet stil en willen deze bekendheid verder en verder uitbreiden. Productontwikkeling hoort daarbij, waar Isostar dan ook veel tijd en energie in steekt. En met resultaat. Met regelmaat zijn er nieuwe productlanceringen.

Begin 2016 voegen wij 3 nieuwe Isostar producten, waaronder sportdranken en hersteldranken, toe aan het assortiment en wij zijn benieuwd naar jouw mening! Doe mee & win een van de onderstaande producten om deze als eerste te mogen testen.

Isostar - 3 nieuwe producten!

Hoe werkt het?

Welk product zou jij willen testen & waarom? Omschrijf je motivatie op onze facebookpagina , bij het betreffende bericht) of post je sportfoto op Instagram o.v.v #duursportnl #isostar. Maandag 21 december 2015 maken wij, via deze blog, de 4 winnaars bekend.

Hetgene wij terug verwachten is een korte review over jouw ervaringen en bevindingen!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact