Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Iso Pro en Recovery Nuts Bar – Persbericht

Alle categorieën SportverzorgingMerkenFietsonderhoud

In maart lanceert Born Sportvoeding in samenwerking met team Argos- Shimano een 2 tal nieuwe producten. Een energierijke sportdrank: Iso Pro, en een ideale reep voor ná een sportieve inspanning: Recovery Nuts Bar. 

Iso Pro en Recovery Nuts Bar - Persbericht

ISO PRO SPORTSDRINK

De nieuwe Born Iso Pro is een energierijke dorstlesser met toegevoegde mineralen. Born Iso Pro heeft een lekkere, frisse smaak en zorgt voor nog meer energie en sportplezier. Born Iso Pro is vanaf maart verkrijgbaar in een grootverpakking à 2 kg. Advies verkoopprijs is € 42,95 per pot.

 

RECOVERY NUTS BAR

De nieuwe Born Recovery Nuts Bar is de reep voor ná een sportieve inspanning. Deze reep zorgt ervoor dat je eiwit binnen krijgt na de fysieke belasting. Daarnaast is deze reep ideaal om de stevige trek na de inspanning weg te nemen. De 48 grams wegende Born Recovery Nuts Bar hapt lekker weg! Advies verkoopprijs per reep € 2,00.

Deze nieuwe producten van BORN zijn nu verkrijgbaar bij Duursport.nl.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact