Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Carbo Loader, de 4-Season Drink!

Alle categorieën Voedingsschema wielrennenVoedingsschema schaatsenEnergie Gels

Waar vroeger de winter garant stond voor een rustperiode wordt nu steevast door getraind. Wielrenners stappen massaal over op hun mountainbike, beachbike of trappen vrolijk door op hun racer. Echter de winter vraagt wel een ander manier van omgang met je (sport)voeding. Dus waar je binnen de trainingen een aanpassing maakt op basis van de weersomstandigheden, moet je net zo goed je voeding aanpassen! Een Carbo Loader is niet alleen geschikt als oplader voor extreme uitdaging tijdens de warme dagen, maar het is ook ideaal voor in de herfst en in de winter. Als het weer slechter wordt en de temperatuur daalt drink je over het algemeen minder, maar is het heel belangrijk om koolhydraten binnen te krijgen. Je hebt in koude periodes minder vocht (+mineralen) nodig, omdat je ook minder vocht (+mineralen) verliest. Maar door de kou is de verbranding hoger, om het lichaam warm te houden, dan in warme periodes.

Carbo Loader, de 4-Season Drink!

Carbo Loader van Maxim

Maxim Carbo Loader is neutraal van smaak en is daarom makkelijk toepasbaar om de energiewaarde (koolhydraten) in je sportdrank te verhogen, zonder dat de drank te zoet wordt of je extra (veel) moet gaan drinken.

TIP: Voeg 2 tot 3 schepjes Carbo Loader toe aan 750ml Maxim Hypotonic Sports Drink of je eigen gewenste sportdrank.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact