Categorieën

De tour is onderweg!

Alle categorieën FietsonderhoudEnergie GelsVoedingsschema hockey

De ploegentijdrit! Tom’s Team Sunweb is wereldkampioen en je mag dus wat verwachten. Parijs is nog ver, dus het resultaat van de teamprestatie zal pas na de Champs Elysées belicht kunnen worden als een sleutelmoment. Desalniettemin zal het team vol energie op het startpodium verschijnen, een bidon gevuld met Born Iso Pro+ voor het nodige vocht, koolhydraten en Peptopro® moeten ervoor zorgen dat hun hardwerkende spieren minder snel vermoeid raken dan die van de concurrent. Alle details moeten kloppen en voeding is daar een belangrijk onderdeel in.

De tour is onderweg!

Zal het lukken? Wat het resultaat ook wordt, zoals gezegd: Parijs… het is nog ver.

 

Born Iso Pro+: hoe het werkt

De tour is onderweg!

Iso Pro+ is een niet-zoete, niet-plakkerige sportdrank met koolhydraten en met toevoeging van Peptopro®. Dit is een zogenoemd caseinehydrolisaat (melkeiwit) en bevat klein ‘geknipte’ stukjes eiwit. Dit zorgt voor een snelle opname, omdat het lichaam minder zelf hoeft ‘’te knippen’’. De bouwstoffen zijn dus sneller gereed om naar de spieren te racen. Herstellen tijdens de inspanning en knallen. Kom op Tom!

®Roy Slangen

Geschreven door Born Superior Sports Care

BORN Sportscare is een van de bekendste merken in het wielerpeloton en op de Nederlandse markt in de breedtesport. Als innovation partner van Team Sunweb en education partner van de KNWU is dat ook niet gek. Dankzij de samenwerking met deze teams en specialisten is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, meest effectieve producten op de markt.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 700 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!