Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

De tour is onderweg!

Alle categorieën HardlopenVoetbalVoedingsschema zwemmen

De ploegentijdrit! Tom’s Team Sunweb is wereldkampioen en je mag dus wat verwachten. Parijs is nog ver, dus het resultaat van de teamprestatie zal pas na de Champs Elysées belicht kunnen worden als een sleutelmoment. Desalniettemin zal het team vol energie op het startpodium verschijnen, een bidon gevuld met Born Iso Pro+ voor het nodige vocht, koolhydraten en Peptopro® moeten ervoor zorgen dat hun hardwerkende spieren minder snel vermoeid raken dan die van de concurrent. Alle details moeten kloppen en voeding is daar een belangrijk onderdeel in.

De tour is onderweg!

Zal het lukken? Wat het resultaat ook wordt, zoals gezegd: Parijs… het is nog ver.

 

Born Iso Pro+: hoe het werkt

De tour is onderweg!

Iso Pro+ is een niet-zoete, niet-plakkerige sportdrank met koolhydraten en met toevoeging van Peptopro®. Dit is een zogenoemd caseinehydrolisaat (melkeiwit) en bevat klein ‘geknipte’ stukjes eiwit. Dit zorgt voor een snelle opname, omdat het lichaam minder zelf hoeft ‘’te knippen’’. De bouwstoffen zijn dus sneller gereed om naar de spieren te racen. Herstellen tijdens de inspanning en knallen. Kom op Tom!

®Roy Slangen

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact