Categorieën

PeptoPro®, wat is dat?

Alle categorieën Energie GelsVoedingsschema hockeyMerken

PeptoPro® is een melkeiwit (caseïne) dat voorverteerd is door middel van enzymen. Deze kleine stukjes eiwitten zijn door de opsplitsing zo klein dat PeptoPro® sneller opgenomen wordt. Eiwitten bestaan uit aminozuren en deze zijn belangrijk voor het herstel van de spieren. Eiwitten kunnen in volledige vorm gegeten worden, maar ook opgesplitst als aminozuren waardoor de opname sneller is. Iso Pro+ en Recovery+ van Born bevatten beiden PeptoPro®. Hoe en waarom zou je deze vorm van hersteldrank gaan gebruiken?

De tour is onderweg!

Wanneer gebruik je PeptoPro®?

PeptoPro® kun je direct voor, tijdens of na de training gebruiken. Je spieren hebben eiwitten nodig om te herstellen. Hoe sneller je lichaam de aminozuren weet op te nemen hoe sneller deze voor de spieren kunnen worden gebruikt. Peptopro® kan de eerste fase van het herstel sneller opstarten, omdat het dus al voor verteerd is. Dat is ook de reden waarom Born Iso Pro+ Peptopro® bevat: tijdens je inspanning kun je het herstelproces al op gang brengen. Zekere bij langere duurinspanningen of bij meerdere trainingen/wedstrijden op één dag kan dit een verschil maken. De reeds klein geknipte aminozuren in Peptopro® worden moeiteloos opgenomen en hoeven niet verteert te worden, wat energie bespaart voor belangrijkere zaken: jouw prestatie!

Recovery+ bevat een hogere dosering PeptoPro®, ideaal voor een snelle aanvoer van eiwit (in combinatie met koolhydraten) na jouw training of wedstrijd. Goed hersteld op naar de volgende uitdaging, dan ga je groeien als sporter!

PeptoPro®, wat is dat?

#borntopushlimits

Geschreven door Born Superior Sports Care

BORN Sportscare is een van de bekendste merken in het wielerpeloton en op de Nederlandse markt in de breedtesport. Als innovation partner van Team Sunweb en education partner van de KNWU is dat ook niet gek. Dankzij de samenwerking met deze teams en specialisten is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, meest effectieve producten op de markt.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 700 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!