Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Drinken, sport en PowerBar

Alle categorieën MountainbikenGravelVoedingsschema schaatsen

Als echte sportieveling wil je natuurlijk in de zomer lekker doortrainen! Maar… Code geel, hitteplan van kracht en dan? Toch maar lekker chillen onder de parasol? Biertje erbij.. BBQ .. Nee joh! Gewoon lekker gaan! Achteraf ben je blij en kun je alsnog dat welverdiende drankje pakken.  Wat wel belangrijk is, is dat je tijdens de warmte genoeg blijft drinken. Jaja, dooddoener, maar zo ontzettend belangrijk! Want met die warmte heb je niet alleen klotsende oksels, maar zweet je zelfs uit poriën waarvan je niet eens wist dat je ze had. En omdat je niet alleen maar water uitzweet, maar ook belangrijke mineralen is het, komt ie nog een keer, echt belangrijk om voldoende te drinken. Maar niet alleen water, want daarmee vul je de die verloren mineralen niet aan.

Sportdrank in de zomer

Je kunt kiezen voor een isotone sportdrink, zoals PowerBar IsoActive.  Maar sporters die de koolhydraat– of calorie-inname willen beperken kunnen kiezen voor een hypotone sportdrank, bijvoorbeeld in de vorm van een tab. Hiermee zorg je er voor dat het lichaam de juiste mineralen binnenkrijgt. Een topper van een tab is de Electrolyte Tab van PowerBar. Zonder koolhydraten en calorieën, maar mét 5 elektrolyten in de verhouding zoals je die met transpireren verliest, namelijk kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumchloride, magnesiumhydroxide en tricalciumfosfaat. Eén tab in je bidon met  500-750 ml water en gaan! Wij adviseren om ongeveer 200 – 300 ml in het uur voor de inspanning te drinken en tijden de inspanning 150 – 200 ml om de 15 minuten.  1-2 tabletten per dag.

Herstel na een marathon

Elektrolyten tabletten

De PowerBar Electrolyte Tabs zijn verkrijgbaar in verfrissende smaken. Je kunt kiezen uit Mango Passionfruit, Raspberry Pomegranate of Black Currant. Wil je een tablet met cafeïne? Dat kan ook, dan kun je kiezen uit 2 smaken die beide 75 mg cafeïne bevatten, namelijk Pink Grapefruit of Lemon Tonic Boost. 

Dus pak in die tabs en komt goed gehydrateerd de zomer door!

Geschreven door PowerBarNL Nutrisense

NutriSense heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche. Met merken als PowerBar & QWIN richten zij zich op topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact