Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

PeptiPlus Sportdrank

Alle categorieën EvenementenReceptenVoedingsschema mountainbike

Dat je tijdens inspanning bij warm weer goed moet drinken wist je waarschijnlijk, maar wist je ook dat alleen water hierbij niet voldoende is?

Je kent het vast wel; het is warm, je bent klaar na een zware lichamelijke inspanning en na een tijdje uitrusten in de schaduw merk je een ziltig laagje op je huid op. ‘Opgedroogd zweet’ is wat veel mensen denken. In essentie klopt dit ook, maar het zijn met name de zouten die je hier voelt. Met deze kennis kun je je voorstellen dat wanneer je vocht en zouten zweet, je deze beiden aan moet vullen. Vul je alleen vocht aan, dan gaat dit ten koste van je zoutbalans in je bloed en kun je je duizelig gaan voelen.

Electrolyten

Deze zoutbalans in je bloed bestaat uit verschillende mineralen (kalium, natrium, magnesium, chloride en calcium) en de benaming voor de aanwezige verhouding van deze mineralen is ‘isotoon’. Wanneer je deze balans weer in de juiste verhouding wilt brengen is het dus noodzakelijk een isotone drank te gebruiken.

Maar ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Begin dus al tijdens je lichamelijke inspanning met het aanvullen van deze mineralen, en voorkom duizelingen door een tekort. En als je dan toch aan het aanvullen gaat, waarom dan niet gelijk ook de benodigde energie en eiwitten aanvullen? Dit kan namelijk tegelijk, en wel met de alles-in-1 sportdrank PeptiPlus.

PeptiPlus Sportdrank

Eiwitten – Sportdrank

PeptiPlus bevat naast de benodigde mineralen en koolhydraten ook peptides; een speciale eiwit mix die maakt dat deze tijdens inspanning al opgenomen kunnen worden door het lichaam. Ook direct ná inspanning heb je baat bij deze drank; je kunt dus niet alleen maximaal presteren maar voegt ook voedingstoffen voor de herstelfase toe, en dat alles met slechts 1 sportdrank.

Geschreven door PowerBarNL Nutrisense

NutriSense heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche. Met merken als PowerBar & QWIN richten zij zich op topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact