Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Go Hydro Plus Caffeïne – Review

Alle categorieën Energie GelsVoedingsschema mountainbikeVoedingsschema wielrennen

Naar aanleiding van onze facebook-actie “Testpanel Leden Gezocht” is marathonloper Kristof De Baets, woonachtig in België, een van de gelukkige geweest om drie nieuwe producten van SiS Sportvoeding te mogen testen. In zijn vervolg op de Go Gel Plus Cafeine (smaak Cola) heeft hij nu de sportdrank, de Go Hydro Plus Caffeine, voor jullie onder de loep genomen. 

Go Hydro Plus Caffeïne – Review

(Foto: Kristof De Baets tijdens de marathon van Oostende van 29 september 2013)

 

 

Go Hydro Plus caffeine tabs getest tijdens training en werk!

Tijdens de training nam ik een bidon mee met een Go Hydro Plus Caffeine tablet van SiS Sportvoeding opgelost in water. Deze verving mijn normale sportdrank. Qua smaak verraste het mij een beetje. Als je de tube opent komt een zeer sterke colageur naar boven, maar eens de tablet opgelost is de smaak veel subtieler. Het is mijn inziens een ideale combinatie van een licht zoute smaak gemixt met een lichte colasmaak waardoor het zeer aangenaam om drinken is. Aangezien er praktisch geen energie in zit (bijna geen calorieën) is het zoeken van een ideale combinatie met een energie gel en energie repen wel essentieel. Zeker als je gewend bent om een sportdrank mee te nemen die wel koolhydraten bevat, maar daarentegen wel minder mineralen. Een van de vragen die ik me stel is of het opportuun is om bvb. isotone sportdranken op te lossen en deze te combineren met een tablet, om zo een “totaaldrank” te krijgen.

 

Door blessure heb ik vervolgens enige tijd niet kunnen trainen, maar ik weer kon gaan lopen ben ik direct verder gegaan met de test. Wederom met de bruistablet in de drankbidon en weer was dit aangenaam om drinken. Nog geen negatieve ervaringen mee gehad eigenlijk. Ik neem deze bruistabletten eveneens na een serieuze inspanning op het werk (beroepsbrandweerman) en ze bevallen me enorm. De lichte colasmaak verbergt de zoute smaak die je van zo’n producten anders wel eens kan hebben. Een absolute aanrader!

Als laatste item staat nu de Rego Proteïne Bar op het programma die ik ga gebruiken na een lange duurloop (>20km).

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact