Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Iso Pro – Born Sportvoeding

Alle categorieën MerkenZwemmenVoedingsschema schaatsen

Voor Born Sportvoeding is de eerste oogst uit een nieuwe vruchtbare samenwerking met het Team Argos Shimano reeds binnen handbereik. Niet alleen kreeg Team Argos Shimano een licentie voor de welbegeerde UCI WorldTour, maar er ligt ook reeds een mooi product op de plank. 

Ontwikkeling met topsporters 

 

In combinatie met de rijders zijn de specialisten van Born Sportvoeding reeds enige tijd nauw aan het samenwerken. Vanuit de ervaringen en wensen op het professionele niveau ontstaan veelal mooie producten. Producten die op hun beurt hun diensten hebben bewezen en daadwerkelijk een toevoeging zijn in het assortiment. Het assortiment waaruit de sporter op ieder niveau zijn voordeel kan halen!

Iso Pro - Born Sportvoeding

Iso Pro – Nieuw! Born Sportvoeding

Zo staan voor het eerste kwartaal in 2013 een mooi product in de startblokken. Op het gebied van sportdranken en dorstlesser komt er uitbreiding in de vorm van de Iso Pro. Tijdens een sportieve inspanning verlies je naast koolhydraten ook vocht en mineralen. Optimale vochtbalans/hydratatie is van groot belang bij het realiseren van topprestaties. Gedurende een intensieve en/of lange duurinspanningen van langer dan één uur wordt de vochtbalans in het lichaam nadelig verstoord. Een juiste vochtbalans is van groot belang voor een optimale stofwisseling in het lichaam. De Iso Pro, op basis van de Born Drink en met bijzonder nieuwe en frisse Appel-Citrus smaak, helpt bij het verkomen van een verstoring in deze balans en biedt je de mogelijkheid het uiterste uit jezelf te halen!

Wij kijken uit naar de nieuwe Iso Pro en houden jullie op de hoogte van het verloop. Zodra er nieuws is aan het front zijn jullie de eerste die er iets over horen!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact