Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

PeptiPlus en Sportdrank

Alle categorieën Energie RepenVoedingsschema triathlonGravel

Presteren in de (top)sport wordt ondersteunt door het gebruik van sportvoeding. Dan is een logische vraag: welk product zou er niet mogen ontbreken in de voorraadkast van jou als ambitieuze (top)sporter? Om die vraag te beantwoorden hebben we informatie op basis van theorie (wetenschappelijk onderzoek) en praktijk (adviseurs in de topsport en topsporters) gebundeld en zoomen we in op de voordelen van een sportdrank met Peptides.

Koolhydraten en sporten

Bij inspanningen van zestig minuten of langer, of bij intensieve inspanningen rond de zestig minuten is het raadzaam voldoende energie (koolhydraten) te gebruiken. Daarnaast help je je lichaam ook door te voorzien in voldoende bouwstenen (eiwitten) om spierherstel en –groei te bewerkstelligen tijdens en/ of na inspanning.

Vaak wordt dan ook geadviseerd om een isotone sportdrank tijdens inspanning te gebruiken en een eiwitshake of eiwitreep na inspanning. Eiwitten worden zelden tijdens inspanning geadviseerd omdat deze moeilijk door het lichaam worden opgenomen.

Eiwitten aanvullen tijdens het sporten

Toch is er een manier waarop je eiwitten kan gebruiken tijdens inspanning, met alle voordelen van dien. Om dat te begrijpen is er een stukje theorie nodig. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Aminozuren binnen een eiwit zijn middels peptidebindingen aan elkaar gebonden. Eiwitten bestaan dus uit veel aan elkaar gebonden aminozuren. Eiwitten kunnen tijdens het sporten effectief worden opgenomen indien ze in deze hele kleine stukjes ‘Peptides’ worden verwerkt in sportvoeding. Peptides zijn een speciale eiwitmix die makkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Hierdoor dragen Peptides al tijdens inspanning bij aan het herstel van spiermassa.

Onderzoek wijst uit dat glutamine Peptides de opname van glucose uit het bloed verhoogd. Waardoor ook het opbouwen van spiereiwitten wordt gestimuleerd. Hierdoor kan er worden geconcludeerd dat het combineren van koolhydraten en glutamine Peptides in een product, een snel en efficiënt herstel ondersteunt!

Koolhydraten en Peptide 

Het is bekend dat de combinatie van koolhydraten en Peptides de opname van Peptides versterkt. Hierdoor kan je lichaam de Peptides maximaal benutten voor het herstellen van spierschade die je oploopt tijdens de inspanning. Kort samengevat: de combinatie van koolhydraten en glutamine Peptides, zorgt ervoor dat jouw lichaam wordt voorzien van energie en van de bouwstoffen die nodig zijn om spiermassa snel en efficiënt te herstellen en te laten groeien!

QWIN PeptiPlus sportdrank 

QWIN heeft een perfecte isotone sportdrank ontwikkeld die verrijkt is met deze peptides, QWIN PeptiPlus genaamd.  Deze sportdrank is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en in samenwerking met professionals uit de (top)sportwereld. Doordat de glutamine peptides in Peptiplus van tarwe afkomstig zijn, is dit product geschikt voor mensen met een veganistisch voedingspatroon. Vanwege de tarwe bevat de sportdrink helaas wel gluten.

Per dosering levert PeptiPlus koolhydraten die jouw lichaam direct kan inzetten in energie. Ook bevat PeptiPlus magnesium, een mineraal met een bewezen effect op de opbouw van lichaamseiwit en dat bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid. De samenstelling van PeptiPlus zorgt ervoor dat je jouw lichaam voorziet van de nodige voedingsstoffen. De voedingsstoffen ondersteunen jouw optimale prestatie en dragen bij aan snel en efficiënt herstel.

QWIN PeptiPlus is een poeder die makkelijk toe te voegen is aan je bidon met water.  Kies zelf je favoriete smaak: Orange of Pink Grapefruit! Gebruik tijdens inspanning twee afgestreken maatscheppen in een bidon met 750 ml water. Gebruik na een gemiddelde inspanning 2 afgestreken maatscheppen met 750 ml water; meng na intensieve inspanning 4 afgestreken maatscheppen in 750 ml water.

Dus ben jij een ambitieuze (top)sporter die meer verwacht van een sportdrank? Zorg dan dat QWIN PeptiPlus niet ontbreekt in je voorraadkast!

Geschreven door QWIN Supplementen

Met het oog op zowel de wensen in de breedtesport, alsmede die van de topsporters is QWIN Supplement in 2015 in de markt gezet. Voor ieder sport en voor elke sporter, welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op de support die je wenst. De diverse supplementen beiden de juiste ondersteuning waar het lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestaties. Optimaal fit blijven om maximaal te presteren!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact