Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Power Gel Drink – maximale koolhydraatabsorptie

Alle categorieën Voedingsschema hockeyEvenementenVoedingsschema mountainbike

Door de unieke samenstelling levert 1 pouch Maxim Power Gel Drink van 160 ml de optimale hoeveelheid koolhydraten, namelijk zo’n 60 gram koolhydraten. De Power Gel Drink is makkelijk drinkbaar en vriendelijk voor de maag.

Energy Drink

Met de ontwikkeling van een High Energy Drink zette Nutricia met Extran in 1995 een grote stap in de professionele sportmarkt. De High Energy Drink zat in het befaamde 200ml tetra pakje en bevatte maar liefst 80 gram koolhydraten. 1 pakje was gelijk aan 3 bananen! Het was een instant succes in het professionele wielerpeloton en werd later ook een enorme hype onder de recreatieve wielrenners. Door een strategische verandering besloot Nutricia in 1998 om Extran Professional van de hand te doen, waardoor Maxim in 1998 de professionele sportvoedingsdivisie van Extran kon overnemen, onder de voorwaarde dat Maxim de naam Extran zou vervangen. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en heeft het product, behalve de verandering van naam en verpakking, een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De inhoud en verpakking is veranderd, omdat een hersluitbare pouch van 160 ml makkelijker te consumeren is. De naam is veranderd van High Energy Drink naar Power Gel Drink om de unieke eigenschappen van het product duidelijker te kunnen positioneren. De receptuur is aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en wensen van de duursporters. Maxim Power Gel Drink is nog steeds de favoriete Gel Drink van veel (top)sporters. Daar zijn we trots op!

Power Gel Drink - maximale koolhydraatabsorptie

5 voordelen Maxim Power Gel Drink

  • Ideale verhouding koolhydraten (maltodextrine-isomaltulose 2:1)
  • Hoogst gedoseerde gel drink – 60 gram koolhydraten per 160ml
  • Goede smaak, minder zoet en makkelijk drinkbaar
  • Geen sterke insuline piek
  • Vrij van kunstmatige zoet- en kleurstoffen
  • 1 zakje per 45 minuten


Gebruik Maxim Power Gel Drink

Maxim Power Gel Drink heeft een zeer hoge energiewaarde. Door de unieke koolhydraatmix levert 1 zakje Maxim Power Gel Drink 100% van de maximale energieopname van 60 gram koolhydraten.

Geschreven door Maxim Sportvoeding

Maxim Sportvoeding is al jaren een vaste waarde in het aanbod van sportvoeding. Ze hebben een zeer breed aanbod van unieke producten, ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken en de aangepast op de laatste ontwikkelingen. En nog steeds is Maxim bezig haar aanbod te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de individuele (top)sporter. Dit leidt vaak tot verrassende producten waarmee jij als sporter je voordeel kunt doen!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact