Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Welk merk sportvoeding?

Alle categorieën ZwemmenGravelMerken

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van sportvoeding in een stroomversnelling terecht gekomen. De klassieke producten, zoals de energiegels, de sportdranken en de energierepen, zijn nog meer verfijnd en verbeterd. Ook zijn er enorm veel nieuwe en andere vormen van sportvoeding op de markt gekomen, waaronder sportfruit en recovery drinks. En niet onbelangrijk, ook voor bijvoorbeeld duursporters met een veganistische levensstijl, een lactose–  of glutenintolerantie is er tegenwoordig keus genoeg.

Keuzehulp sportvoeding

Maar er is ook een keerzijde aan deze snelle groei en ontwikkeling. Als beginnende sporter zie je al snel door de bomen het bos niet meer. En als meer ervaren atleet kies je toch vaker voor de oude vertrouwde merken en producten, omdat je zeker weet dat deze sportvoeding goed voor jou werkt. En dat is zo zonde! Natuurlijk is er niets op deze producten aan te merken, maar er is zoveel meer! Ben je op zoek naar de juiste sportvoeding of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder vind je de meest populaire merken van dit moment.

Amacx Sports Nutrition

Amacx Sports Nutrition is een van de pioniers op het gebied van sportvoeding en staat bekend om de hoge kwaliteitsstandaard, zachte en frisse smaken en het brede assortiment. Het assortiment van dit merk is in de afgelopen jaren dan ook enorm gegroeid en die groei staat voorlopig niet stil. Zo hebben ze bijvoorbeeld speciale sportmuesli en het heerlijke Turbo Fruit op de markt gebracht. Ook voor dit jaar staan er weer een aantal mooie vernieuwingen en innovaties op het programma.

Ben je op zoek naar een lekkere sportdrank, een fijne Energy Bar of een goede drinkgel? Dan heb je bij Amacx keuze genoeg. Anderen kiezen vaak voor:

SiS | Science in Sport

Het merk Science in Sport draait al lange tijd mee in de wereld van de sportvoeding. De meeste duursporters zullen het merk vooral kennen als het de sportvoedingsleverancier van het wielerteam Ineos, maar SiS heeft veel meer te bieden.

Al sinds de start van het merk werkt het namelijk graag samen met gekwalificeerde sportwetenschappers, kenners van de voedingstechnologie en leergierige atleten. Hierdoor beschikken zij over een enorme berg informatie rondom de voedingsbehoeften van atleten, wat zij graag inzetten om de grenzen van onze sportprestaties te kunnen verleggen. Ben je benieuwd naar de sportvoeding van SiS? De meest gekozen producten van SiS zijn:

High 5 sportvoeding

Het merk High 5 is vooral een bekende uit de triatlonwereld, maar wordt ook steeds populairder onder wielrenners en hardlopers. Het team achter High 5 richt zich vooral op de ontwikkeling van voedzame producten met natuurlijke smaken. Op deze manier ondersteunen ze je namelijk niet alleen om jouw sportieve doelen te bereiken, maar zorgen ze er ook voor dat je kan genieten van de sportvoeding. De meest populaire producten van High 5 zijn:

BORN sportvoeding

Als partner van de KNWU is het merk BORN een bekende naam geworden onder de wielrenners van Nederland. Dankzij de samenwerking met de sportbond is er volop ruimte voor ontwikkeling en innovatie. Dat zien wij als amateursporters terug in het uitgebreide assortiment en de kwalitatief hoogwaardige producten van dit merk. BORN heeft als missie om alle duursporters te bewegen tot de grootst mogelijke presentaties door ze te ondersteunen met de beste sportvoeding. Of zoals ze zelf zeggen: “Born to push limits”. Duursporters kiezen op dit moment vooral voor:

PowerBar

Omdat zijn lichaam geen energie meer had, verloor een marathonloper uit Canada in 1983 de leiding in de wedstrijd. Deze ervaring greep hem enorm aan en hij moest en zou een oplossing vinden voor een volgende keer. Hij mengde een aantal enkelvoudige en meervoudige koolhydraten met wat eiwitten, vitamines en mineralen en de eerste PowerBar was een feit. Bijna iedere duursporter ter wereld zal zich kunnen identificeren met dit verhaal en waarschijnlijk is dat een van de redenen waarom PowerBar zo populair is geworden.  Inmiddels wordt PowerBar in meer dan veertig landen verkocht en staat het merk voor kwalitatief hoogwaardige voeding voor elk type sporter. De meest populaire producten van PowerBar zijn:

Wil je weten welke sportvoeding het beste bij jou past? Of heb je vragen over één van de merken die op Duursport.nl te vinden zijn? Neem dan contact op met één van de online specialisten en zij helpen je verder.

Geschreven door Lesley Nieuwenhuis

Duursport en eten, dat is voor mij de gouden combinatie voor een gezond en leuk leven. Als fanatiek hardloper loop ik wekelijks vele kilometers en dankzij mijn opleiding tot gewichtsconsulente weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding is voor onze sportieve prestaties.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact