Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

RAKK Fietsstandaard

Alle categorieën HerstelVeldrijdenMountainbiken

Hoe geef jij je mooie racefiets of mountainbike een goede plek nadat je lekker hebt gefietst? Op een dusdanige manier dat je fiets veilig staat en niet kan omvallen?

In de zomer, de periode waarin ik bijna dagelijks fiets, heeft mijn mooie Kuota een plek in de woonkamer. De fiets is een kunstwerk op zich, dus het misstaat zeker niet. Bovendien kan je de fiets dan snel pakken en ben je lekker snel onderweg. Wel zo handig als je partner net begint te zeuren waarom die fiets eigenlijk in de woonkamer staat. De mountainbike, die ik minder vaak gebruik dan mijn racefiets, staat in de schuur. En voor beide fietsen maak ik gebruik van de RAKK fietsstandaard.

Feedback Sports Rakk

De RAKK fietsstandaard van Feedback Sports is ideaal voor racefietsen en MTB’s, maar is eigenlijk voor elke sportieve fiets zonder fietsenstandaard goed te gebruiken. De standaard is geschikt voor fietsen voorzien van banden van maximaal 2.5″ breed. Het unieke ontwerp maakt de standaard ook passend voor fietsen die voorzien zijn van schijfremmen.

Feedback Sport Rakk

RAKK Fietsstandaard

De fietsstandaard is inklapbaar en wordt plat bezorgd. Als je de standaard uit de verpakking haalt, is het indrukken van een palletje voldoende om het gelijk zijn werk te laten doen. Niks ingewikkelds dus. Doos openmaken, standaard eruit halen, palletje indrukken en klaar voor gebruik. Heb je de fietsenstandaard even niet nodig, dan is het ook makkelijk weer op te bergen. Je drukt de standaard terug in het basiselement en klaar.
De RAKK fietsenstandaard is daarmee ook uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie of als je op fietsweekend gaat. Niks geen gedoe meer met fietsen tegen de muur, tegen elkaar, tegen een boom of tegen de caravan met risico’s op lakschade of zelfs verdergaande beschadigen. Met de RAKK fietsstandaard heb je gegarandeerd een stevige en veilige standaard bij je.

De RAKK fietstandaard is stabiel en wordt ook vaak in fietsenwinkels gebruikt. Dat is natuurlijk niet voor niets. De standaard klemt op de buitenband en komt dus niet in contact met het frame. Zo heb je dus nooit lakschade. Je fiets kan door de standaard dus met geen mogelijkheid beschadigd raken. Je kan je fiets zowel vooruit als achteruit in de standaard zetten. Als je meerdere standaards wil gebruiken, dan zijn ze ook nog eens makkelijk aan elkaar te bevestigen, zonder dat je extra schroeven of moeren nodig hebt. Het kliksysteem waarmee je ze aan elkaar bevestigt, zit namelijk aan elke fietsenstandaard. Zo kan je de standaards aan elkaar bevestigen en meerdere fietsen heel stevig naast elkaar plaatsen.

Fietsonderhoud met de Rakk

De fietsenstandaard is zelfs te gebruiken voor fietsonderhoud, om bijvoorbeeld je ketting schoon te maken en weer te smeren. Je fiets staat namelijk zo stevig, dat je de ketting tegen de normale draairichting in kan laten bewegen om het schoon te maken. Ook heel goed te gebruiken dus met een kettingreiniger om het vervolgens na reiniging weer goed in te kunnen smeren.

De RAKK fietstandaard kent dus vele voordelen. Bij mij is deze standaard niet meer weg te denken en gaat het zelfs mee op vakantie en op fietsweekenden.

Geschreven door Martin Groen

Ik ben wielrenner uit Den Haag en fiets regelmatig toertochten als de Amstel Gold Race, de Klim Classic en de Red Bull Kop over Kop Race. Ik ben lid van De Klimmende Règâhs. Een fietsclub die zich elk jaar inzet voor het goede doel. De afgelopen jaren deed ik mee aan Alpe d'huZes en Giro di KiKa. Mijn belevenissen en die van de Règâhs vind je op onze facebookpagina.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact