Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Trainen, drinken en coronavirus

Alle categorieën VoedingZwemmenVoedingsschema hardlopen

De indoor trainer staat klaar. Vallende bladeren? Plassen water op gedeukt asfalt? Vroege avonden? Herfst? Nee. Intelligent trainen in de vroege zomer tijdens een targeted lockdown. Terwijl de warme lentezon zich al regelmatig laat zien, wil ik eigenlijk niets liever dan met mijn fietsmaatjes het Heuvelland en de Ardennen in. Agenda’s waren naast elkaar gelegd, data geprikt, locaties geboekt en toertochten uitgezocht. Helaas heb ik door alles een streep moeten zetten.

Blijven trainen tijdens COVID-19

Het wielerseizoen is immers nooit voorbij. Voor mij niet tenminste. In onze Lage Landen kunnen we gelukkig het seizoen zo lang doortrekken dat je na de Festive500 de teller op nul kan zetten om op 1 januari weer een frisse nieuwe start te maken. Zo ver is het nog lang niet. Hoewel ik het liefste met fietsmaten de kilometers wegtrap, is het nu ieder voor zich. Waarom? Omdat er nog genoeg prachtige gezamenlijke tochten zullen komen in de tweede helft van het jaar. Ik wil op het moment dat het weer kan, er helemaal klaar voor zijn. Wie weet pak ik stiekem wel een voorsprong op de rest?

Sportdrink en Watts Up®

Meer power on the pedals, daar kan ik nu in relatieve rust aan werken. Wattages omhoog met gerichte training en Watts Up®: een vruchtenextract uit de zoete sinaasappel wat ervoor zorgt dat je mitochondriën effectiever ATP produceren. Mijn powerhouse in alle opzichten upgraden. Ik laat niets aan het toeval over. Bruistablet Born Watts&Minerals in mijn bidon en gáán. Drinken moet ik toch en met de kortere ritten of indoortrainingen van een uurtje tijdens deze corona-tijd, red ik het prima zonder de koolhydraten van deze no-carb sportdrank. De essentiële mineralen en het wonderbaarlijke Watts Up® zijn voor mij nu het belangrijkste.

BORN Watts & Minerals

Het effect van het ingrediënt Watts’ Up® Watts&Minerals is in twee wetenschappelijke studies bewezen. Een anaerobe test geeft bij testers die 400 mg Watts’ Up® gedurende 4 weken gebruikten, een duidelijk significante verhoging in wattages in vergelijking met een placebogroep. Voor mij is iets pas waarheid als ik het zelf heb gezien, gehoord of ervaren. Ik leef al jaren op placebo en zal nu mijn eigen testpersoon worden. Alle kleine beetjes helpen en stel ik win die beloofde 5% aan wattages? Ik verbeeld me al de jaloerse blikken van mijn fietsmaatjes als ze mij straks – in augustus of september – met open mond nastaren na de zoveelste demarrage.

Born Watts & Minerals tabs

Geen twijfel

Het belangrijkste vind ik dat deze sportdrank mij voorziet in dat wat ik nodig heb tijdens kortere trainingen met veel vochtverlies door zweten. Binnen én buiten. Meer aerobe en anaerobe kracht is een mooie bonus. De Watts’ Up® in Watts&Minerals geeft – procentueel gezien – de grootste winst bij minder getrainde sporters. Ik voel me aangesproken.

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact