Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Velo Wall Rack t.w.v. €36,95 Win Actie!

Alle categorieën HerstelVoedingsschema trailrunningEnergie Repen

Bij Duursport hebben wij weer een nieuwe, leuke en verrassende Win Actie voor je klaargezet. Ten ere van het WK Wielrennen hebben wij als Duursport besloten om een unieke en revolutionaire Feedback Sports fietsendrager T.W.V. €36,95 voor aan de muur weg te geven. Zo kan jij, net als alle professionals op het WK wielrennen je fiets als een pro op hangen. 

Velo Wall Rack t.w.v. €36,95 Win Actie!

Alle deelnemers aan de actie worden maandagavond 1 oktober op de hoogte gesteld via een direct mailing.

Niet gewonnen? Alsnog ontvang je een mooie kortingscode voor de producten van Feedback Sports 😉

Velo Wall Rack t.w.v. €36,95 Win Actie!

Wat is een Velo Wall Rack?

De Velo Wall Rack is een fietsendrager die eenvoudig aan de muur te monteren is. Dankzij de rubberen ophangpunten kan je eenvoudig en veilig (zonder je fiets te beschadigen) je fiets gemakkelijk ophangen aan de muur. Zo voorkom je dat je fiets in de weg staat, of dat hij beschadigd. De Velo Wall Rack is per arm in hoogte verstelbaar en geschikt voor 1 fiets. Het design is minimalistisch en geschikt voor vrijwel elke type fiets zoals een mountainbike, racefiets of je gewone stadsfiets. Het unieke systeem maakt het mogelijk om je fiets ten ale tijde recht te handen. Zo kan je de Velo Wall Rack bijvoorbeeld perfect instellen bij rechte bovenbuizen en/of slooping frames, wel zo handig. Zo weet je zeker dat je fiets er altijd strak bij hangt!

Wat moet je doen om mee te doen met deze actie?

Om mee te doen met deze win actie dien je je aan te melden op onze win actie pagina (link onderaan dit artikel, of klik hier). Wij maken de winnaar bekend op maandag 1 oktober 2018. Zorg dus dat je je voor die tijd hebt aangemeld om kans te maken op dit fantastische product!

Go for it!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact