Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Carbo Loader – Maxim Sportvoeding

Alle categorieën HardlopenGravelMountainbiken

Carbo Loader van Maxim Sportvoeding bevat 97% maltodextrine. Met deze Carbo loader is het gemakkelijk om de hoeveelheid koolhydraten in je voeding te verhogen, zonder dat je heel veel moet gaan eten. Een portie levert evenveel koolhydraten als 5 sneetjes brood, 440 gram gekookte pasta of 3 grote aardappels. 

De Carbo Loader van Maxim

De Carbo loader heeft een neutrale smaak en is daarom zeer breed inzetbaar en op veler wijze toepasbaar. Voeg hem toe aan je eigen sportdrank of breng de Carbo Loader op smaak met een beetje diksap of grenadine. Je kunt de Maxim Carbo Loader ook ruim voor het sporten gebruiken en toevoegen aan je maaltijd (pastasaus, pap of pudding, yoghurt, fruitsap, etcetera).

Carbo Loader - Maxim Sportvoeding

Gebruiksadvies

Heb je een lange duurinspanning of lange intensieve wedstrijd voor de boeg? Gebruik de Carbo Loader om je lichaam voor te bereiden. De laatste drie dagen voor de marathon, triathlon, survivalrun of fietstocht/wedstrijd eet je vetarm en koolhydraatrijk. Aangezien de trainingsactiviteit omlaag gaat bouwt je lichaam als reactie op de zogenaamde hongerperiode een extra grote glycogeenvoorraad op.

Gebruik Maxim Carbo Loader drie dagen voorafgaand aan je wedstrijd of lange inspanning. Drie en twee dagen voor de inspanning voeg je 1 portie toe op je dagelijkse voedingpatroon. 1 dag voor aanvang voer je dit op naar 2 porties en op de wedstrijddag gebruik je het 2-3 uur voor aanvang van je inspanning nog 1 portie. Is het een meerdaagse inspanning? Herhaal de Carbo Loading dagelijks 2-3 uur voor aanvang van je inspanning.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact