Categorieën

‘Super’ koolhydraten

Alle categorieën Voedingsschema hockeyEnergie GelsHardlopen

Vocht en koolhydraten: daar draait jouw ‘motortje’ het liefste op. Koolhydraten kun je halen uit diverse soorten sportvoeding. Ze zijn essentieel om succesvol en met plezier een uitdaging te kunnen aangaan, want na anderhalf uur is de tank leeg. Vul je niet aan, dan kom je jezelf en hem tegen: de man met de hamer.

Een BORN Final Liquid Energy Drink bevat maar liefst 36 gram koolhydraten! Combineer je deze met een goede sportdrank dan kom je per uur al aan voldoende koolhydraten en de juiste verhouding voor een ‘normale’ training of toertocht. Echter, het zijn niet alleen maar koolhydraten.  BORN Final Liquid Energy Drink is hersluitbaar en – de naam zegt het al – volledig vloeibaar. Koolhydraten, magnesium en 25 mg cafeïne zorgen ervoor dat je de man met de hamer, werkloos langs de kant, achter je laat.

‘Super’ koolhydraten

Born Final – Energy Gel

  • Voldoende koolhydraten om jouw uitdaging optimaal aan te gaan
  • Bijzondere ingrediënten die je helpen jouw grenzen te verleggen
  • Geen hongerklop.

BORN is bij je.

#Borntopushyourlimits

Geschreven door Born Superior Sports Care

BORN Sportscare is een van de bekendste merken in het wielerpeloton en op de Nederlandse markt in de breedtesport. Als innovation partner van Team Sunweb en education partner van de KNWU is dat ook niet gek. Dankzij de samenwerking met deze teams en specialisten is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, meest effectieve producten op de markt.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 700 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!