Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

‘Super’ koolhydraten

Alle categorieën Voedingsschema voetbalVoedingsschema zwemmenVoedingsschema trailrunning

Vocht en koolhydraten: daar draait jouw ‘motortje’ het liefste op. Koolhydraten kun je halen uit diverse soorten sportvoeding. Ze zijn essentieel om succesvol en met plezier een uitdaging te kunnen aangaan, want na anderhalf uur is de tank leeg. Vul je niet aan, dan kom je jezelf en hem tegen: de man met de hamer.

Een BORN Final Liquid Energy Drink bevat maar liefst 36 gram koolhydraten! Combineer je deze met een goede sportdrank dan kom je per uur al aan voldoende koolhydraten en de juiste verhouding voor een ‘normale’ training of toertocht. Echter, het zijn niet alleen maar koolhydraten.  BORN Final Liquid Energy Drink is hersluitbaar en – de naam zegt het al – volledig vloeibaar. Koolhydraten, magnesium en 25 mg cafeïne zorgen ervoor dat je de man met de hamer, werkloos langs de kant, achter je laat.

‘Super’ koolhydraten

Born Final – Energy Gel

  • Voldoende koolhydraten om jouw uitdaging optimaal aan te gaan
  • Bijzondere ingrediënten die je helpen jouw grenzen te verleggen
  • Geen hongerklop.

BORN is bij je.

#Borntopushyourlimits

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact