Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Suiker – Energy Gel

Alle categorieën VeldrijdenVoedingVoedingsschema triathlon

Maxim is de grondlegger van de isotone Gel Drink. In tegenstelling tot andere energy gels op basis van glucosesiroop (suiker) gebruikt Maxim een unieke koolhydraatformule gebaseerd op een verbeterde opname in het lichaam. Een Gel Drink bevat een optimale koolhydraatratio van 2:1 maltodextrine -fructose. Dit levert zowel snelle koolhydraten voor directe energie als ook energie voor langere duur. Maxim Energy Gel drink bevat geen glucose (suiker), is vriendelijk voor de maag en levert snel energie.

Wanneer te gebruiken

Ideaal op weg naar de finale wanneer je lichaam een extra energiestoot nodig heeft. Maxim Instant Energy Gel Drink is verkrijgbaar in 60 ml scheurverpakking en levert 22 gram koolhydraten voor 20-30 minuten energie. Het is een isotone gel, dus je hoeft er geen extra water bij te drinken. Het is dé ideale gel voor duursporters gedurende de prestatiefase!

Suiker - Energy Gel

Maxim Power Gel Drink

Maxim Power Gel Drink geeft je de energie van een energiereep en de voordelen van een energiegel. Het is dan ook een populair product onder duursporters. Met name in het tweede deel van de wedstrijd of training, wanneer eten en kauwen minder aangenaam wordt, is deze vloeibare voeding dé ideale energiebron.

Maxim Power Gel Drink levert dezelfde energie als 3 bananen en bevat langzame en snelle koolhydraten. Het is dan ook een populair product onder fietsers. Een pakje (=160 ml) in 1 keer opdrinken. Het geeft je voldoende energie voor 60 – 90 minuten.

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron bij duursport. Helaas is de koolhydraatvoorraad in de spieren beperkt. Maxim Power Gel Drink is een hoog geconcentreerde koolhydraatdrank met snelle en langzame koolhydraten. Dit houdt in dat een 160 ml pakje je voldoende energie geeft voor 60 minuten inspanning.

Geschreven door Maxim Sportvoeding

Maxim Sportvoeding is al jaren een vaste waarde in het aanbod van sportvoeding. Ze hebben een zeer breed aanbod van unieke producten, ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken en de aangepast op de laatste ontwikkelingen. En nog steeds is Maxim bezig haar aanbod te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de individuele (top)sporter. Dit leidt vaak tot verrassende producten waarmee jij als sporter je voordeel kunt doen!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact