Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Power Gel Drink, road to the top!

Alle categorieën Voedingsschema triathlonHardlopenWielrennen

Duursport en energie, twee belangrijke pijlers die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Koolhydraten zijn bij de diverse duursporten de belangrijkste energiebron. Echter is de voorraad die wij door middel van een gezond en gevarieerd dagelijks voedingsplan beschikbaar hebben beperkt. Gedurende de lange duurinspanning zorgen voor een gerichte aanvulling is dus raadzaam, waar de Maxim Power Gel Drink een waardevolle toevoeging kan zijn.

Maxim Power Gel Drink, de energiegel met historie

De Maxim Power Gel Drink kent een rijke historie, welke bij menig sporter onbekend is. In de jaren ’90 was het pakje Extran allom bekend en een van de meest gewaardeerde sportvoedingsproducten in het gehele aanbod. Door zijn hoog geconcentreerde koolhydraatsamenstelling met snelle en langzame koolhydraten zelfs marktleider op de Nederlandse en Belgische markt.

Maxim Sportvoeding heeft dit concept over genomen in 2006. Bij de overgang van het bekende pakje naar de sachet met draaidop in 2008 is de sporter het zicht op dit topproduct kwijt geraakt. Echter tot op heden zit het bekende pakje bij vele duursporters nog in het geheugen gegrift.

Power Gel Drink, road to the top!

Verpakking en naam Maxim Power Gel Drink

De Energiegel heeft met de overgang van het pakje naar de sachet heeft de naam de afgelopen jaren ook enkel wijzigingen gehad. Van Maxim High Energy Drink naar Maxim Long Lasting Energy Drink, naar wederom een nieuwe naam in 2018: Maxim Power Gel Drink. Echter zijn de verpakking en inhoud niet gewijzigd.

Best geteste Energy Gel voor duursporten

Ondanks de lange historie blijft de energiegel opvallen in zijn kwaliteit en werking. Ook in 2018 heeft de Power Gel Drink weer een award mogen winnen als ‘Best getest’ energie product.

• Snelle koolhydraten voor directe energie
• Langzame koolhydraten voor langdurige inspanningen
• Bevat de unieke 2:1 koolhydraatratio
• Makkelijk hersluitbare verpakking

Maxim Power Gel Drink geeft je de energie van een energiereep en de voordelen van een energiegel. Deze unieke eigenschap biedt je voordeel in met name in het tweede deel van de wedstrijd of training, wanneer eten en kauwen minder aangenaam wordt.

Deze vloeibare voeding levert dezelfde energie als 3 bananen en bevat langzame en snelle koolhydraten. Een sachet van 160 ml kan je in één keer opdrinken. Het geeft je voldoende energie voor 60 – 90 minuten.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact